Wie zijn wij?

Amber liep begin 2016 stage op Bali. Na haar stage heeft ze door Bali gereisd om zoveel mogelijk bekende toeristische plaatsen te zien en nieuwe, onbekendere plekken te ontdekken. Amber werd verliefd op de natuur en rijke cultuur van Bali en besloot te blijven.

Ze richtte IkganaarBali op en sinds toen is ze bezig met een van de dingen die ze het liefste doet: andere mensen kennis laten maken met alle mooie plekken die Bali volgens haar te bieden heeft en het ontwikkelen van de lokale bevolking. Voor IkganaarBali is het erg belangrijk om samen te werken met de lokale bevolking. Zij kennen het eiland het beste en weten waar de mooie uitkijkpunten of bijzondere plekken zijn. Dit zorgt ervoor dat IkganaarBali unieke tours aan kan bieden. Het team bestaat uit zes fulltimers en een aantal parttime Balinese gidsen die allemaal Engels spreken dankzij IkganaarBali.

IkganaarBali organiseert niet alleen tours door heel Bali, maar ook op naar Nusa Penida en de Gili eilanden. Deze service maakt ons uniek. Alle tours die IkganaarBali aanbiedt zijn privé. Hierdoor blijft het contact erg persoonlijk. Dit is voor ons erg belangrijk, omdat wij geloven dat dit van de tour een extra bijzondere ervaring maakt.

Al onze gidsen kunnen je iets vertellen over de unieke plekken die je bezoekt. Daarnaast kan je van tevoren jouw specifieke wensen met ons bespreken en maken wij het helemaal aan de hand van jouw wensen en eisen.

Wij zijn tegen massaal en tegen het uitbuiten van de lokale bevolking.

Naast tours is het ook mogelijk om je volledige vakantie bij IkganaarBali te boeken; denk bijvoorbeeld aan je hotel, tours, activiteiten en transfers.

Bespreek je wensen met ons en samen kijken we naar wat mogelijk is.

Wij hopen je een onvergetelijke herinnering te kunnen geven aan het mooie Bali!

Liefs, Team IkganaarBali