Buddies

IKGANAARBALI . BUDDIES

Heb je interesse? Laat het ons weten! Wij kunnen je dan al in onze groepschat plaatsen. We zullen van te voren altijd een online get to know each other hebben, zo leren we elkaar van te voren kennen. En kan je ook samen al kijken voor tickets! Dat maakt de reis nóg leuker.

* 13 nachten in een gedeelde kamer (afwisseling met hotels, guesthouses en hostels)
* Vervoer met een ervaren gids en chauffeur die de hele reis mee op avontuur gaat.
* Nederlandstalige reisbegeleiding ter ondersteuning
* Alle entreetickets, bootvervoer, activiteiten inbegrepen.
* Elke ochtend een heerlijk ontbijt.
* Rondreis door Gili Islands en heel Bali
* Welkomstdiner & kampvuur diner
* Simkaart (zodat je de hele vakantie internet hebt)
* Leuke Nederlandse en Belgische reisgenoten

Activiteiten
* Mount Batur Hike
* Biking tour + Bali Swing
* Raften + Holy Water Tempel
* Cooking Class
* Tour Lovina
* Dolfijnen tour

* Fietsen op Gili
* 3 Gili eilanden snorkel tour
* 2x Surfles
* Uluwatutour + Seafooddiner
* Goodiebag ikganaarbali.buddies

* Retourticket NL - Bali.
* Annulering & reisverzekering (let op, dit is verplicht)
*Lunch & avond eten en persoonlijke uitgaven
* Optionele excursies
* Vaccinaties
* Pcr test
* Visa on Arrival nodig voor Bali (aanschaffen bij aankomst)

Dag 1.
Na aankomst op het vliegveld word je opgehaald van het vliegveld, we reizen af naar de stad Ubud. Heerlijk in het verblijf aangekomen kan je even wat uitrusten. In de avond komen we samen en nemen het avontuurlijke reisprogramma door en leren elkaar beter kennen tijdens het welkomstdiner.

Dag 2
Na een heerlijk ontbijt gaan we samen op avontuur. Vandaag staat de fietstour op de planning. We fietsen samen door de groene rijstvelden, we maken een stop bij een lokale school, we gaan door de Balinese dorpjes, uitgestrekte gebieden en nog meer unieke plekken. Het fijne is, het is bergafwaarts! Na de fietstour hebben we een lunch die is inbegrepen en hebben een lokale koffie/thee proeverij. Wij sluiten deze dag af bij een stop bij de Bali Swing, deze moet je een keer hebben gedaan wanneer je in Bali bent!

Dag 3
Na het ontbijt gaan we vandaag wat avontuur beleven! Vandaag gaan we raften. Wij gaan door het regenwoud waar de rivier doorheen stroomt. Je bevindt je tussen de watervallen, valleien, rijstvelden en unieke bergwanden. Splash! Verfrissing is er zeker tijdens deze tour. Na het raften krijg je een lekkere lunch (inbegrepen). Nadat je bent omgekleed gaan we de Water Tempel bezoeken. Hier kan jij jezelf onderdompelen in het heilige water.

Dag 4.
Vandaag is een vroege ochtend, we staan namelijk op om 2.00 AM. We gaan samen de Mount Batur beklimmen. We gaan een onvergetelijke zonsopkomst op de top van Mount Batur bekijken, een actieve vulkaan en een van de hoogste bergen van het eiland. Met ondersteuning van de gids ga je de trekking aan (die is ontworpen voor reizigers met een matige conditie). Eenmaal boven op de berg maakt jouw gids een uniek ontbijtje voor jou! Na een prachtige zonsopkomst gaan we aan de afdaling beginnen en terug naar ons verblijf. Heerlijk uitrusten bij het zwembad of even de stad in mag ook natuurlijk. Wij kunnen trouwens geen zonsopkomst bestellen, wij hebben helaas geen invloed op de weersomstandigheden.

Dag 5.
Na een heerlijk ontbijt gaan we vandaag genieten van de laatste dag in Ubud. Om 8.00 worden wij opgehaald en gaan we naar de lokale markt in Ubud, hier gaan we inkopen doen voor de cooking class van vandaag. Voordat je het weet staat de hele tafel vol met heerlijke gerechten, en kan je genieten van je zélf bereide eten. Na deze cookingclass kan je er voor kiezen om nog de laatste spulletjes te kopen in Ubud of lekker naar het hotel te gaan. Morgenvroeg staat weer een nieuw avontuur en nieuwe locatie te wachten.

Dag 6.
Vandaag gaan we naar de Gili eilanden! Na ons ontbijt reizen we af naar Padang Bai, hier nemen we de snelboot naar Gili Trawangan. Bij aankomst op het eiland lopen we naar ons verblijf, het leuke is dat hier geen verkeer is! Enkel per fiets of lopend. Gelukkig is het eiland klein. Vandaag gaan we genieten van het prachtige witte strand en hebben we een vrije middag om even bij te komen. Op Gili T is er een bruisend nachtleven, je bent vrij om het nachtleven te ervaren.

Dag 7.
Na het ontbijt ligt onze snorkelboot klaar. Vandaag gaan we maar liefst naar alle 3 de Gili eilanden; Gili Air, Gili Trawagan & Gili Meno. We gaan snorkelen; prachtig koraal, onderwater beelden en schildpadden. Na een voldane snorkeltour komen we weer terug bij ons verblijf op Gili T. En kan je nog voor een laatste avond genieten van het eiland leven op Gili.

Dag 8.
Na het ontbijt vertrekken we vroeg met de boot terug richting Bali, we gaan richting het Noorden. Onderweg stoppen we bij watervallen dus zorg ervoor dat je goede schoenen, zwemkleding en een handdoek mee neemt in jouw handbagage. Als we zijn aangekomen in ons verblijf in Lovina, kunnen we ons even opfrissen. Want vanavond hebben we namelijk een kampvuur met bbq (inbegrepen) samen.

Heerlijk bijkletsen, eten en een leuke avond samen.

Dag 9.
Vandaag gaan we dolfijnen zien! Na ons ontbijt worden we om 8.00 opgehaald om de dolfijnen te zien. We gaan naar Lovina Beach. Het avontuur gaat beginnen! We gaan de zee op om naar afgelegen plekken te varen en de vrijheid van mee zwemmende dolfijnen te ervaren, je kan ook de zee inspringen en als je de kans hebt met de dolfijnen mee zwemmen! Na afloop gaan we terug naar het hotel, en maken wij ons klaar om naar het surfgebied af te reizen; Canggu. Onderweg rijden we nog langs een waterpaleis.

Dag 10.
Nadat we samen hebben ontbeten gaan we naar Kuta Strand. Hier gaan wij samen onder leiding van surf instructeurs een surfles volgen -/+ 3 uur. Ready, Check Go! Je bent klaar om te gaan en je mag jouw eerste golven gaan pakken. Heb je meer behoefte om lekker op het strand te liggen of om wat te shoppen? Dan is dat natuurlijk ook oké.

Dag 11.
Vandaag heb je de tijd om eens heerlijk uit te slapen, en om je eigen programma in te vullen. We hebben er 10 actieve dag opzitten. Misschien wil je even ergens lekker wat eten, een beachclub bezoeken of snorkelen. Vandaag kan je heerlijk doen wat je zelf wilt, me-time is natuurlijk ook belangrijk. Ook kan je er voor kiezen om samen met andere groepsgenoten een plan te maken voor vandaag.

Dag 12.
Na het ontbijt gaan we voor de actievelingen nog een keer naar het strand om te surfen. Ook kan je er voor kiezen om enkel het strand te bezoeken, te shoppen of juist uit te slapen nadat je het nachtleven hebt ontdekt in Canggu. Zorg ervoor dat je uiterlijk om 15.00 weer klaar staat bij het verblijf, we gaan namelijk naar Uluwatu. We gaan de Uluwatu-tempel bezoeken, bovenop de kliffen met adembenemende uitzichten. Waarna we een plekje uitzoeken voor de 'kecak'-dans en vuurloopwedstrijd met de zonsondergang. Na afloop van de voorstelling reizen we af naar Jimbaran en genieten we van een luxe zeevruchten diner op het strand. Na een voldane avond gaan we weer terug naar ons verblijf.

Dag 13.
Vandaag is alweer de laatste volle dag op Bali. Je kan de laatste spulletjes kopen die je mee wilt nemen naar huis of toch nog voor een optionele activiteit kiezen. Wij vinden het leuk om de dag samen af te sluiten op het strand in Seminyak, waar we onder het genot van een kokosnoot, wat drankjes en hapjes (niet inbegrepen) de vakantie nog eens doornemen. Terwijl we de zonsondergang bekijken kunnen we ook terugkijken naar alle mooie herinneringen die we als groep hebben gemaakt. We hebben vrienden gemaakt en Bali doorgereisd, gelachen en avonturen beleefd. Iets om nooit te vergeten!

Dag 14.
Vandaag nemen we afscheid van elkaar. Je mag er voor kiezen om nog langer op het eiland te blijven of om lekker naar huis te vliegen. Deze keuze laten wij bij jou.

Bedankt voor de mooie avonturen die we samen beleefd hebben!

2023
GROEP 1: 22-07-2023 | 04-08-2023

GROEP 2: 16-08-2023 | 29-08-2023

14 daagse groepsreis naar Bali
Minimaal 8 personen - Maximaal 12 personen

Early birds prijs:
1480 euro per persoon

LET OP! Meld je uiterlijk 3 maanden van te voren aan voor de reis.


Reserveer jouw plek vrijblijvend hieronder. Je zit nog nergens aan vast.