Wat te doen op een regenachtige dag in Bali?

In Bali is het over het algemeen erg mooi weer, maar toch zijn er soms ook regenachtige dagen. Mocht er tijdens je vakantiebezoek een regenachtige dag tussen zitten is er alsnog genoeg te doen in Bali, we zetten een paar activiteiten even op een rij voor jullie!
 
Ga naar de bioscoop
Wil je niet naar buiten? In Bali heb je een paar mooie bioscopen waar je je kan verstoppen voor de regen. Ze hebben de nieuwste films en voor en kleine meerprijs kan je bij sommige bioscopen in luxe ligstoelen genieten!
 
Ga shoppen!
Bezoek op een regenachtige dag een van de grote overdekte malls in Bali! Beachwalk is een grote moderne mall waar je onder andere H&M, Zara en Bershka kan vinden. Naast de vele winkels kan je er ook goed eten in hun foodcourt, hier kan je je zeker de hele dag vermaken!
 
Waterbom Bali
Als je het niet erg vindt om een beetje nat te worden, bezoek dan Waterbom Bali. Waterbom is een groot waterpark waar jong en oud zich de hele dag kan vermaken. Waterbom is uitgeroepen tot het beste waterpark van Azië, en in 2016 kwamen zij zelfs op de tweede plek voor beste waterparken wereldwijd!
 
Bezoek een speelhal
Bezoek een speelhal op een regenachtige dag, en speel videogames met je vrienden of met het gezin! Wie wordt de beste gamer?
 
Finns Recreation Club
Bij Finns Recreation Club kan je je de hele dag vermaken! Je kan er van alles doen zoals bowlen, trampolinespringen, tennissen en nog veel meer. Haal een dagpas en ontsnap aan de regen.
 
Rob Peetoom
Je hebt vast weleens van Rob Peetoom gehoord, dit is een salonketen die je kan vinden in Nederland, New York en ook op Bali! Je kan er terecht voor een knipbeurt of verschillende beauty behandelingen. Trakteer jezelf op een dagje relaxen in een prachtige salon!
 
Neem een massage
In Bali kan je al voor maar 100.000 rupiah (ongeveer 6 euro) een heerlijke massage krijgen van wel een uur lang! Heb je de afgelopen dagen veel actieve dagen gehad? Ontstress dan even heerlijk met een massage bij een van de vele salons!