VIP service IkganaarBali

Zoals sommigen van jullie misschien al weten is het nu niet meer nodig om een PCR-test te doen voordat je vakantie naar Bali kan beginnen! Dit scheelt weer een hoop gestress voor je vakantie. Met de Visa on Arrival die weer terug is en nu dit goede nieuws hopen we jullie snel te verwelkomen op Bali.
 
Bali komt langzaam weer terug, en in de populaire gebieden zoals Canggu en Seminyak is het momenteel al erg druk. Het toerisme is in deze gebieden weer volop aanwezig. Daarnaast is het op het vliegveld ook drukker. Daarom bieden wij als extra nu de VIP service aan. Met deze VIP service wordt je rechtstreeks bij je gate opgehaald. Vervolgens wordt je begeleidt bij de vaccinatiecheck, de paspoortcontrole, je bagage pick up en hierna wordt je netjes afgezet bij je chauffeur. Deze extra service bieden we samen met de immigratie aan.
 
Heb je hulp nodig bij het plannen van je vakantie naar Bali? Of wil je graag gebruik maken van deze nieuwe VIP service? Stuur ons een berichtje en wij helpen je graag!