Op reis naar Bali met kinderen: de leukste familieactiviteiten vind je hier!

Bali staat bekend om zijn adembenemende natuur, rijke cultuur en ontspannen sfeer. Maar wist je dat dit prachtige eiland ook een paradijs is voor gezinnen met kinderen? Van avontuurlijke buitenactiviteiten tot educatieve ervaringen en alles daartussenin, Bali heeft voor elk gezin iets te bieden. 

 

Waterpret in Waterbom Bali

In Kuta vind je Waterbom Bali, een van de beste waterparken van Azië en een must-visit voor gezinnen. Met glijbanen van alle niveaus, lazy rivers en kindvriendelijke zwembaden biedt dit park een dag vol plezier en opwinding voor kinderen van alle leeftijden! 

 

Avontuurlijke dagen in Bali Tree Top Adventure Park

Gelegen in Bedugul, biedt het Bali Tree Top Adventure Park een spannend avontuur tussen de boomtoppen voor het hele gezin. Met zip-lijnen, touwbruggen en klimparcoursen is dit park perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar wat adrenaline. 

 

Bali Safari & Marine Park

Neem je kinderen mee op een onvergetelijke safari-avontuur in het Bali Safari & Marine Park, waar ze wilde dieren van dichtbij kunnen zien en interactie kunnen hebben met vriendelijke dieren in de kinderboerderij. 

 

Bezoek aan een Balinese Tempel

Leer je kinderen over de rijke cultuur en tradities van Bali door een van de prachtige tempels van het eiland te bezoeken, zoals de Uluwatu-tempel of de Tirta Empul-tempel. 

 

Fietsen

Verken Ubud met de fiets! Je start deze tour met een ontbijtje en een bezoek aan de koffieplantage. Na een volle maag wordt de juiste fiets aangemeten, en ga je beginnen! Samen met je gids ga je fietsen door groene rijstvelden en maak je een stop bij een lokale school. Daarna fiets je door de Balinese dorpjes, uitgestrekte gebieden en nog meer unieke plekken! Na een voldane fietstour krijg je nog een heerlijke lunch! Voor meer informatie klik hier!

Strandplezier

Last but not least, vergeet niet te genieten van de prachtige stranden van Bali met je kinderen. Bouw zandkastelen, zwem in de zee en geniet van quality time samen onder de zon.