Ontdek de onderwaterwereld van Bali!

Je hebt vast weleens gesnorkeld op vakantie, maar heb je ooit gedoken? Vanaf nu kan je bij IkganaarBali ook een duiktrip boeken voor je vakantie naar Bali! In deze blog vertellen we je waarom je duiken in Bali zou moeten proberen.
 
Bali is een van de beste plekken om de onderwaterwereld te ontdekken. Sommige van de beste duikplekken zijn te vinden op Bali, namelijk zoals in Amed, Tulamben of bijvoorbeeld Nusa Penida. Het fijne aan Bali is ook dat je het hele jaar door kan duiken, dus het maakt niet uit in welke tijd je hier komt.
 
Een paar redenen om duiken in Bali te proberen:

Mola Mola
Ontmoet de Mola Mola (maanvis). Deze vis wordt gemiddeld 1,8 meter groot en weegt gemiddeld 1000 kg.
 
Zwem met Manta rays
Deze intelligente dieren leven in tropische en subtropische temperaturen, daardoor kan je ze dus ook in Bali vinden.
 
Tulamben
Hier kan je het wereldberoemde USAT Liberty Shipwreck vinden. Het is een populaire plek voor duikers over de hele wereld. Ontdek hier het scheepswrak zelf!
 
Amed
In Amed is er zoveel te zien onderwater en het is een goede plek voor alle level duikers! Hier vindt je prachtig gezond koraal en onderwaterleven. Hier vindt je clownvisjes, koraalduivels, zeesterren maar je kan hier ook de Mola Mola tegenkomen. Daarnaast is Amed ook een mooie plek om boven water te ontdekken.
 
 
Ontdek de prachtige onderwaterwereld van Bali tijdens twee oceaanduiken met Dive Culture Bali. Je hele dag wordt verzorgd van A tot Z. Je gaat naar de Oostkust van Bali om hier de onderwaterwereld te ontdekken. Klik hier om je vakantie naar Bali compleet te maken met IkganaarBali en Dive Culture.