Ontdek de 10 beste hostels op Bali

Bali is een hele populaire bestemming onder reizigers en backpackers door onder andere de mooie stranden en natuur, de sfeervolle restaurants en winkeltjes en natuurlijk de super leuke accommodaties die er te vinden zijn. Hostels zijn een populaire keuze onder reizigers die willen genieten van comfortabele, gezellige en betaalbare accommodaties, terwijl ze tegelijkertijd heel veel nieuwe menen kunnen ontmoeten. In deze blog nemen we je mee naar de leukste hostels in de meest bekende plaatsen van Bali; Uluwatu, Canggu, Kuta, Seminyak en Ubud.

Uluwatu:

1. Sultans of Swell Uluwatu Bali

Sultans of Swell is gelegen midden in het zuiden van Bali. Dit moderne en strakke hostel biedt privékamers en slaapzalen, een tuin, een gemeenschappelijke lounge en een terras. Met de geweldige sfeer die er hangt en het vriendelijke personeel, is dit hostel een favoriete keuze onder reizigers en ook surfers.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

2. Home-Bience Hostel

Ook dit hostel ligt precies centraal in het zuiden van Bali en biedt een gezellige en huiselijke sfeer. Het is mogelijk om een privékamer te boeken of een bed in een slaapzaal, de kamers zijn simpel ingericht maar beschikken over alles wat je nodig hebt, het is zelfs inclusief een uitstekend ontbijt. Het hostel organiseert ook vaak activiteiten zoals filmavonden en BBQ's, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe vrienden te maken en een gezellige avond te hebben!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Canggu:

3. Dip & Doze Boutique Hostel

Dip & Doze Boutique Hostel is een erg populair en gezellig hostel in Canggu. Dit hostel biedt privékamers en slaapzalen, een heerlijk buitenzwembad en een gezellige tuin waar je met je mede reizigers kunt relaxen. Als je een combinatie wilt van een relaxte strandvakantie, in een bruisend gebied met veel uitgaansgelegenheden is dit een perfect hostel!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

4. Kos One Hostel

Kos One Hostel is een erg trendy hostel dat op een paar minuten afstand van het strand ligt. Het biedt comfortabele privékamers en slaapzalen met allemaal een eigen balkon. Verder is er een gemeenschappelijke lounge, een buitenzwembad en een tuin waar je heerlijk kunt ontspannen. Het is een uitstekende plek voor reizigers die willen genieten van het bruisende nachtleven en de gezllige sfeer van Canggu.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Kuta:

5. Da ‘Housetel Kuta

Da ‘Housetel Kuta is een levendig hostel dat in het rustigere gedeelte van Kuta ligt. Dit hostel beschikt over een tuin, een buitenzwembad en een bar met een gezellige lounge buiten. Er zijn verschillende soorten slaapzalen, maar ook privékamers en er is diner bij de kamerprijs inbegrepen. Dit is een perfect hostel om nieuwe mensen te ontmoeten!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

6. Beach Hut Hostel

Beach Hut Hostel ligt in het zuiden van Kuta vlak bij de Ngurah Rai Airport en het strand. Het biedt accommodatie met een buitenzwembad, een tuin en een gemeenschappelijke lounge. Er zijn slaapzalen en privékamers met een terras, airconditioning en gratis WiFi. Het is een perfect hostel wanneer je wil genieten van de zee, strand, zon en surfen in Kuta.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Seminyak:

7. Stellar Capsules

Stellar Capsules is een uniek hostel dat in het centrum van Seminyak ligt. Dit hostel is voorzien van een gemeenschappelijke lounge, een terras, een restaurant, een nachtclub en gratis WiFi in alle ruimtes. De inrichting is modern met hier en daar prachtige kunstwerken. Als je lekker wilt shoppen of genieten van alle heerlijke restaurants die Seminyak te bieden heeft is dit een uitstekende locatie!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

8. K Hostel Seminyak

K Hostel Seminyak is een strak en modern ingericht hostel in het centrum van Seminyak. Met zijn comfortabele slaapzalen en privékamers, is dit hostel perfect voor reizigers die willen genieten en heerlijk willen ontspannen in Seminyak.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Ubud:

9. Puri Garden Hotel & Hostel

Puri Garden Hotel & Hostel ligt aan de voet van het centrum van Ubud. Bij deze accommodatie zul je je nooit vervelen, ze beschikken over een filmzaal met gratis films, een buitenzwembad en tuin waar je heerlijk kunt relaxen en ze bieden elke dag een gratis yogales aan. Het is een ideale plek om te genieten van Ubud en heel veel nieuwe mensen te ontmoeten!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

10. WW Backpackers

WW Backpackers is een hostel dat iets buiten het centrum van Ubud ligt, maar nog steeds op een perfecte locatie. Dit hostel biedt privékamers en slaapzalen inclusief terras, een gemeenschappelijke ruimte en een tuin waar je lekker kunt ontspannen en genieten van de natuur. Als je een reiziger bent die is geïnteresseerd in cultuur en natuur ben je hier op het juiste adres, in de omgeving zitten veel tempels, kunstgalerijen en prachtige watervallen.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie