10 prachtige beachclubs in Bali

Bali staat natuurlijk onder andere bekend om de prachtige witte zandstranden, turquoise wateren en levendige, maar relaxte sfeer. Een beachclubs is de ultieme plek om te relaxen en genieten van Bali's mooiste stranden, met verfrissende cocktails en lekkere gerechten. In deze blog lees je over beachclubs in Bali. 

1. Palmilla, Uluwatu 

Palmilla is een boho beachclub op het witte zand van het prachtige Melasti Beach. Er zijn bamboe cabana's, schommels, hangmatten en heerlijke dagbedden om te relaxen. Het overloopzwembad heeft vrij uitzicht op de oceaan. Je kan kiezen uit een verscheidenheid van gerechten en drankjes. Palmilla is gezinsvriendelijk en favoriet bij influencers. De beachclub is niet al te groot (@palmillabali) 

 The Bali Bible | Palmilla Bali

2. Canna Bali, Nusa Dua 

Canna Bali is een nieuwe beachclub gelegen in Nusa Dua. Je hebt verschillende delen. Canna Sky is een indoor restaurant met airconditioning en indrukwekkend uitzicht op de oceaan. Canna Lodge is een restaurant en bar in boho-decor waar gasten kunnen genieten van eten en drinken terwijl ze genieten van het uitzicht. Canna Deck & Pool is de plek om lekker te zonnen of te relaxen op een van de ligbedden. Na zonsondergang wordt er klassieke house disco uitgevoerd door bekende DJ's. Canna Cliff is een fine-dining restaurant en Canna Cave is een club waar je na de stranddag lekker kan feesten (@canna.bali). 

The Bali Bible | Canna Bali Foto 

3. Locca Sea House, Jimbaran 

Locca Sea House is een recent geopende beachclub in Jimbaran. Het is hoog gelegen op een klif. Vanaf het zwembad heb je uitzicht over de oceaan. Ook kan je het vliegveld van een afstandje zien, dus wees niet verbaasd als je vliegtuigen voorbij ziet komen. Het ontwerp is instagrammable met een modern minimalistisch interieur. (@locca_bali) 

Locca Sea House Foto

4. Tropical Temptation, Uluwatu 

Tropical Temptation biedt een uitzicht van 180 graden op het witte zand van Melasti Beach in Uluwatu. Er is een glazen overloopzwembad, heerlijke jacuzzi en je kan spellen spelen zoals poolpoker en bierpong. Elke donderdag is er een Balinese dans en elke zondag is er een schuimfeest. Vaak zijn er ook DJ's aanwezig (@tropicaltemptation). 

 Foto Foto

5. Ohana's, Nusa Lembongan 

Ohana's is een Boutique Resort en Beach Club in Lembongan. Het staat bekend om de geweldige relaxte sfeer, zonsondergangen, cocktails & diners. Je kan genieten van de zon op de dagbedden, ligbedden of zitzakken, een duik nemen in de zee of een plons nemen in het zwembad. De rooftop sunset lounge is een perfecte locatie om een drankje te doen. Deze beach club is ook geschikt voor families. Wist je al dat 'Ohana' familie is in het Hawaiiaans? (@ohanaslembongan). 

OHANA'S - RESTAURANT, BAR & BEACH LOUNGE, Nusa Lembongan - Menu, Prices &  Restaurant Reviews - Tripadvisor OHANA'S BEACH LOUNGE - The Lembongan Traveller

6. Mari Beach Club, Canggu 

Mari Beach Club ligt aan het Batu Belig strand in Canggu. Het  biedt een relaxte eilandvibe. Je kan zitten op zitzakken, cabanas of ligbedden bij het gouden zandstrand of bij het overloopzwembad met uitzicht op de oceaan.  De stijl is Bohemisch. Er zijn meerdere eetgelegen, zoals mediterraans, taco's, sushi en meer (@maribeachclubbali). 

Foto Mari Beach Club opens in March 2022 | epicure Magazine

7. Klyf Club Blue Lagoon, Nusa Ceningan 

Klyf Club Blue Lagoon ligt op een prachtige klif op het kleine eiland Nusa Ceningan. Dit is een goede plek als je opzoek bent naar ontspanning. Klyf Beach Club biedt uitzicht op de zee vanaf het overloopzwembad. Er zijn dagbedden, uitkijkpunten en een bar en restaurant. Je hebt ook een yogadek. Als je goed naar de zee kijkt heb je de kans om een schildpad te spotten! (@klyfclub)

Foto Foto

8. La Brisa, Canggu 

La Brisa is een boho beachclub op Echo Beach in Canggu. Er zijn meerdere zwembaden met uitzicht op de oceaan. De sfeer is relaxed en rustiek. De inrichting is geweldig, met de houten architectuur en het gebruik van veel palmbomen om de zon tegen te houden. Je kan kiezen om te zitten aan een tafel, of lekker te liggen op een van de ligbedden of zitzakken. Op zondag is er ook een Sunday Market, waar je zeker heen moet gaan. Deze beachclub is ook geschikt voor families (@labrisabali) 
Foto LA BRISA, Canggu - Menu, Prices & Restaurant Reviews - Tripadvisor

9. Komune Beach Club, Keramas 

Komune Beach Club ligt aan het zwarte zandstrand van Keramas. Het is ook een resort. Dit zandstrand wordt als een van de beste plekken gezien om te surfen. Lig bij het zwembad en geniet van een ligbed terwijl je naar de surfers kijkt. Vergeet niet om te blijven voor een prachtige lucht na de zonsondergang (@komunebali). 

Hotel Komune and Beach Club Bali, Keramas – Updated 2023 Prices Hotel Komune and Beach Club Bali, Keramas – Updated 2023 Prices

10. Oneeighty, Uluwatu 

Oneeighty is een indrukwekkende beachclub in Uluwatu. Ik hoop dat je geen hoogtevrees hebt. De beachclub is gelegen op een kliff en het zwembad heeft een glazen bodem die uitkijkt over de oceaan. Relax lekker op een van de ligbedjes terwijl je de klassieke gerechten besteld  (@oneeightybali) 

Foto Foto