De Bali en Bahasa Indonesia Guide!

DE GEHELE OPBRENGST GAAT NAAR DE LOKALE BEVOLKING 

We hebben iets nieuws voor jullie! Vanaf vandaag kunnen jullie de Bali Guide en de Bahasa Indonesia Guide aanschaffen. Je kan deze unieke en persoonlijke guides als bundel kopen maar ook apart. Dit zijn twee PDF files die je handig op je telefoon of computer kan bekijken maar je kan ze ook makkelijk uitprinten om ze overal mee naartoe te nemen.

In de Bali Guide geven we tips om goed voorbereid naar Bali te komen. Daarnaast geven we ook informatie over het eiland zelf, en wat te doen op welke plekken. 

In de Bahasa Indonesia Guide leren wij je de handige woordjes en zinnen die je tijdens je vakantie op Bali kan gebruiken.
Je kan dit zien als een klein woordenboekje, handig voor op reis!

Deze guides hebben we samen met ons team ontwikkeld, deze guides zijn dus ontworpen door de echte lokale bevolking uit Bali. Alle gegenereerde inkomsten van deze guides zullen wij dan ook rechtstreeks geven aan de lokale bevolking van Bali.

Zo steunen we allemaal de lokale bevolking en stimuleren wij de Balinese Economie in deze onzekere tijden. Zoals veel van jullie weten draait de Balinese Economie vooral op toerisme, en door COVID-19 ligt dit helaas al twee jaar stil.

Gelukkig begint het nu langzaam terug te komen en we hopen jullie snel weer te kunnen verwelkomen op dit prachtige eiland! In de tussentijd kan jij jouw steentje bijdragen door deze guides aan te schaffen, en jezelf via deze guides alvast een stukje op weg te helpen voor je reis naar Bali!