De 8 leukste accommodaties op Nusa Lembongan

Nusa Lembongan is een klein Indonesisch eiland dat op slechts 30 minuten varen van Bali ligt. Als je op zoek bent naar een rustige vakantie is dit een ideale bestemming, want Nusa Lembongan biedt prachtige stranden, specataculaire kliffen en stralend blauw water. Of je nu op zoek bent naar luxere accommodaties, budgetvriendelijke accommodaties of een unieke ervaring, Nusa Lembongan biedt het allemaal. Dit zijn de 8 leukste accommodaties op Nusa Lembongan:

1. The Acala Shri Sedana

The Acala Shri Sedana is een luxe resort gelegen in het zuiden van Nusa Lembongan. Het is een perfecte omgeving van pure kalmte, uiterste privacy en fenomenale luxe.  Het resort heeft een prachtig uitzicht op de oceaan en biedt kamers met balkons en villa's met privézwembaden. Door de ligging van het resort kunt u hier adembenemende zonsopgangen bekijken. Het resort beschikt ook over een prachtig zwembad, spa, restaurant en bar.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

2. TS Hut Lembongan

TS Hut Lembongan is een resort op slechts enkele minuten afstand van het strand Mushroom Bay. Het resort biedt een unieke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur en ontspanning. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht en zijn voorzien van WiFi en airconditioning. Het resort heeft een groot zwembad en een restaurant met heerlijke Indonesische gerechten.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

3. The Shacks at Sandy Bay

The Shacks at Sandy Bay biedt prachtige en comfortabele accommodaties in het zuiden van Nusa Lembongan, in de buurt van het mooie strand Dream Beach. De Shacks zijn gemaakt van natuurlijke materialen en bieden ultieme comfort en een rustieke ervaring. De kamers zijn onder andere voorzien van een minibar, airconditioning, gratis WiFi en een bureau, ook beschikt het resort over een restaurant en een buiten zwembad.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

4. Dream Beach Huts

Dream Beach Huts is een schitterende accommodatie en ligt aan het Dream Beach privéstrand. Het biedt betaalbare accommodaties met een geweldig uitzicht over de Balizee.  De hutten zijn geïnspireerd op traditionele rijstschuren, neutraal ingericht en zijn voorzien van een klamboe, gratis Wifi, een bureau en airconditioning. Ook beschikt deze accommodatie over een eigen restaurant en een infinity pool.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

5. The Point Resort Lembongan

The Point Resort Lembongan is een luxe accommodatie gelegen op een exclusieve klif en slechts op een paar minuten afstand van Mushroom Bay. De moderne en rustieke kamers en villa’s bieden een ontspannend verblijf te midden van prachtige natuur. Alle kamers zijn onder andere voorzien van een flatscreen-tv, een klamboe, gratis WiFi en koffie- en theefaciliteiten. Het resort heeft een spa, restaurant en een buitenzwembad met een prachtig uitzicht op de oceaan.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

6. Bale Gede Lembongan

Bale Gede Lembongan is een heerlijke accommodatie omgeven met een rustige en relaxte sfeer.  Het resort heeft eenvoudige kamers voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, koelkast en balkon/of patio. Ook biedt deze accommodatie een buitenzwembad en een restaurant met internationale en Indonesische gerechten.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

7. Water Blow Huts

Water Blow Huts is gelegen in het zuiden van Nusa Lembongan en in de buurt van de Devil’s Tears, een baai waar golven met veel kracht tegen kliffen storten.  Ze bieden traditionele bungalows met rieten daken met uitzicht op de oceaan. Er wordt dagelijks ontbijt geserveerd en gasten van Water Blow Huts kunnen genieten in het restaurant van deze accommodatie en een drankje drinken bij de bar.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

8. Aqua Vista Villas

Aqua Vista Villas is een resort met meerder bungalows gelegen op een klif met een adembenemend uitzicht op de oceaan en het vasteland van Bali. De kamers hebben een eigen badkamer met bidet, gratis toiletartikelen, een haardroger, badjassen en gratis WiFi. Ook biedt het rsort een spa en een buitenzwembad.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie