De 7 mooiste accommodaties in Sanur

Sanur staat bekend om zijn rustige stranden, weelderige landschappen en luxueuze accommodaties. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen uitje of een avontuurlijke vakantie, Sanur heeft voor elk wat wils. Ontdek hier de 7 mooiste accommodaties in Sanur die je verblijf onvergetelijk zullen maken! 

 

Zee Design Villa & Spa Sanur

Met zijn mooie architectuur en tropische tuinen is Zee Design Villa & Spa Sanur een oase van rust en elegantie. Deze villa's bieden een perfecte balans tussen modern comfort en traditionele Balinese charme. Geniet van een verfrissende duik in je eigen privézwembad of laat je verwennen met een ontspannende spa-behandeling. 

 

 

Kejora Suites 

Kejora Suites straalt luxe en verfijning uit. Met zijn stijlvolle suites, prachtige landschappen en uitstekende service, is dit de ideale plek voor een romantisch uitje of een onvergetelijke vakantie met het gezin! Ontspan op het prachtige zonneterras met uitzicht op de oceaan of verken de levendige straten van Sanur, op slechts een steenworp afstand van het resort. 

 

 

Villa Pantai Karang 

Stel je voor wakker worden met het geluid van de golven die zachtjes op de kust breken. Dat is precies wat Villa Pantai Karang te bieden heeft! Deze betoverende villa's liggen direct aan het strand en bieden spectaculaire uitzichten op de oceaan. Met zijn smaakvolle inrichting en luxe voorzieningen, waaronder een eigen chef-kok, belooft Villa Pantai Karang een onvergetelijk verblijf. 

 

 

Tandjung Sari Hotel 

Als een van de oudste hotels in Sanur, straalt Tandjung Sari Hotel een tijdloze charme uit. Deze boetiekaccommodatie combineert traditionele Balinese en moderne architectuur. Geniet van een ontspannen wandeling door de weelderige tuinen of ontspan op het prachtige strand. Met zijn vriendelijke personeel en warme gastvrijheid voel je je meteen thuis bij Tandjung Sari Hotel. 

 

 

Sumitra Luxury Villas A Pramana Experience 

Sumitra Luxury Villas biedt een exclusieve accommodatie voor degenen die op zoek zijn naar ultieme luxe en privacy. Elke villa is met zorg ontworpen en biedt een ongeëvenaarde mix van comfort en stijl. Van weelderige tropische tuinen tot een eigen butlerservice, alles is ontworpen om aan de behoeften van de meest veeleisende gasten te voldoen. 

 

 

Villa Sayang Sanur III 

Gelegen in het hart van Sanur, biedt Villa Sayang Sanur III het perfecte verblijf om de charmes van deze badplaats te verkennen. Met zijn ruime kamers, prachtige buitenruimtes en attente service, is deze villa ideaal voor gezinnen of groepen vrienden die samen reizen. Geniet van een ontspannen middag bij het zwembad of verken de bruisende lokale markten in de buurt. 

 

 

Nike Villas 

Nike Villas biedt een unieke mix van moderne luxe en traditionele Balinese gastvrijheid. Elke villa is prachtig ingericht en voorzien van alle comfort die je maar kunt wensen. Of je nu ontspant bij het zwembad of geniet van een heerlijke maaltijd bereid door je eigen chef-kok, bij Nike Villas staat genieten voorop.