De 7 beste NYE-feestjes

Het is al bijna zo ver, het is bijna 2023. Nu Bali weer volledig open is voor toerisme is een ding zeker, we gaan dit jaar knallen uit. We nemen afscheid van 2022 met een paar extra cocktails en verwelkomen 2023 met feesten en evenementen die groter en beter zijn dan ooit tevoren. Wat zijn de beste plaatsen om het nieuwe jaar knallend in te gaan?

Alila Seminyak

Als de zon op 2022 ondergaat, organiseert Alila Seminyak een sprankelende avond met heerlijk eten, bubbels en veel retro party vibes aan de kust. Een decadent viergangenmenu in Seasalt zal de aftrap zijn van deze schitterende avond. Ga vervolgens naar de Beach Bar, waar livemuziek van Lydia Rose te horen is. Dit retrofeest proost op 2023 met een speciale setting onder de sterren, een onovertroffen line-up van discomuziek en tal van heerlijke lekkernijen om je tot na middernacht bezig te houden.

Sunday’s Beach Club

Voor een feest met de tenen in het zand op een van onze favoriete bestemmingen aan zee moet je naar de Sundays Beach Club voor een volledig nieuwjaarsfeest. Er is livemuziek van Lucky Aces, Whenda Saxophone en DJ Krisna, evenals vuurdansers, een optreden met waterdrums, grote vreugdevuren op het strand en natuurlijk vuurwerk als de klok middernacht slaat. Wat eten betreft, zijn er de hele nacht door taco's, sliders en pizza's voor fijnproevers, maar ook hapjes en s'mores.

W bali

W - Bali Seminyak's Main Stage aan het strand wordt deze oudejaarsavond opgeluisterd door de internationaal geprezen TENSNAKE, ondersteund door de supersterren Damian Saint en Nanda. Op de Hip Hop Stage kunt je je weg naar 2023 dansen op de klanken van lokale DJ's Stan, Naken, Septa, GoodGrip en Jeremy Jay. Dit een van de meest happening countdown parties op het eiland, verpakt in W-stijl.

Motel Mexiocola

Maak je klaar voor een nieuwjaarsfeest in Mexicaanse stijl en zeg Adios tegen 2022 en Bienvenido tegen 2023! Voor deze "Alter Ego" oudejaarsavond zijn er de hele nacht lang Mexicola DJ's op de decks, gratis eten en drinken, entertainment, dansers, tequila en taco's, en natuurlijk de beroemde Mexicola vibes. Maak je klaar om 2022 te vieren in Mexicaanse stijl

Finns Beach Club

Om 2023 met een knaller te verwelkomen, doet Finns Beach Club waar het goed in is en organiseert een van de grootste oudejaarsevenementen die dit eiland ooit heeft gezien. Internationale dj's zullen het podium betreden op de 170 meter lange locatie aan het strand, compleet met zonovergoten cocktails als de zon ondergaat boven de oceaan. Daarna, als de avond vordert, kun je nog meer geweldige muziek verwachten van wereldwijde elektronische supersterren. We hebben het over Diplo, Gorgon City, Elderbrook en speciale gastartiest Hayden James.

Roosterfish Beach Club

Start het nieuwe jaar met een knaller tijdens Roosterfish Beach Club's Carnival on the Beach! Het wordt een van de leukste feesten op Pandawa Beach, je zult dansen van dag tot nacht tot 2023, compleet met 12 uur non-stop muziek van DJ Fran Tinez, DJ Ari Stefanina, DJ Aswin en Mala Queen. Het nieuwe jaar wordt groots ingeluid met een vuurwerk op het strand.

Desa Potato Head

Een van de beste Beach Clubs op Bali, Desa Potato Head, luidt het nieuwe jaar weer in met een feest dat barst van de levensvreugde. Een groot aantal DJ's zal zorgen voor leuke soundtracks, en ervaren lokale muzikanten krijgen gezelschap van een aantal internationale.