De 6 mooiste verblijven in Tabanan!

Tabanan, gelegen aan de westkust van Bali, is een verborgen juweeltje dat bekend staat om prachtige rijstterrassen, ongerepte stranden en rijke culturele erfgoed. Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en luxueuze verblijfservaring, biedt Tabanan een verscheidenheid aan verblijven, bekijk ze in deze blog! 

 

WakaGangga 

WakaGangga is een erg luxe verblijf gelegen aan de kustlijn van Tabanan. Dit resort biedt een adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan en de omliggende rijstvelden. De villa's zijn ingericht met een combinatie van traditionele Balinese en moderne architectuur. Gasten kunnen genieten van een privézwembad, een uitgebreid wellnesscentrum en heerlijke gerechten in het restaurant aan zee. WakaGangga is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen terwijl je wordt omringd door de natuurlijke schoonheid van Bali! 

 

 

Sun Sang Eco Retreats

Voor degenen die een duurzame en milieuvriendelijke vakantie-ervaring zoeken, is Sun Sang Eco Retreats de ideale keuze! Dit eco-resort, gelegen in het hartje van Tabanan, biedt een stijlvolle accommodatie. De bungalows en villa's zijn gebouwd met lokale materialen en zijn ontworpen om minimale impact op het milieu te hebben. Gasten kunnen deelnemen aan yoga- en meditatiecursussen, van biologische maaltijden genieten en het nabijgelegen regenwoud verkennen! 

 

 

Nirjhara

Nirjhara is een boutique resort dat perfect is voor reizigers die op zoek zijn naar luxe en privacy. Het resort ligt te midden van rijstvelden en een rivier, en biedt verschillende suites en villa's die modern design combineren met traditionele Balinese elementen. De Infinity Pool met uitzicht op de waterval en het spa-complex bieden de ultieme ontspanning. Het restaurant serveert een vershillende culinaire hoogstandjes, geïnspireerd door zowel de lokale als internationale keuken. Nirjhara biedt een onvergetelijke ervaring van luxe te midden van de natuurlijke schoonheid van Tabanan! 

 

 

Amarta Beach Retreat by Nakula 

Gelegen aan een afgelegen strand, biedt Amarta Beach Retreat by Nakula een rustige ontsnapping met een prachtig uitzicht op de oceaan. Dit resort beschikt over ruime villa's en suites, elk voorzien van moderne faciliteiten en een privéterras. Gasten kunnen genieten van het rustige zwembad, de tropische tuinen en de wellnessbehandelingen. Het restaurant aan het strand biedt verschillende heerlijke gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten. Amarta Beach Retreat is ideaal voor wie op zoek is naar een intieme en ontspannende strandvakantie. 

 

 

Bali Jungle Camping by Amerta Experience

Voor de avontuurlijke reiziger biedt Bali Jungle Camping by Amerta Experience een unieke glamping-ervaring te midden van het regenwoud van Tabanan. Deze camping combineert het plezier van kamperen met het comfort van luxe tenten, compleet met comfortabele bedden en moderne voorzieningen. Gasten kunnen deelnemen aan een verscheidenheid aan buitenactiviteiten, zoals jungle-trekkingen, vogelspotten en culturele excursies naar nabijgelegen dorpen. 's Avonds kun je genieten van een kampvuur en de sterrenhemel bewonderen. Bali Jungle Camping biedt een onvergetelijk avontuur in de natuur! 

 

 

Batukaru Coffee Estate 

Batukaru Coffee Estate biedt een unieke ervaring voor koffieliefhebbers en natuurliefhebbers. Deze werkende koffieplantage, gelegen aan de voet van de Batukaru-berg, biedt gasten de mogelijkheid om het koffieproductieproces van dichtbij te zien en te genieten van verse, lokaal verbouwde koffie. De accommodatie varieert van gezellige bungalows tot ruime villa's, allemaal omringd door de weelderige plantage en het tropische regenwoud. Bezoekers kunnen deelnemen aan koffieproeverijen, rondleidingen op de plantage en wandelingen in de prachtige omgeving. Batukaru Coffee Estate is de perfecte bestemming voor een rustgevende en educatieve vakantie.