De 5 leukste happy hours in Canggu

Bali staat niet alleen bekend om haar mooie stranden en groene rijstvelden. Op Bali kan je ook op heel veel plekken genieten van allerlei soorten cocktails! Happy hour begint hier vaak rond 16:00 en eindigt om 19:00. Wij hebben alvast de 5 leukste happy hours uitgezocht voor in Canggu!


Lola's Cantina Mexicana

Lola's Cantina Mexicana is een restaurant met een gezellige sfeer en serveert heerlijke Mexicaanse gerechten. Het heeft een geweldige happy hour van 16:00 uur tot 19:00 uur. Tijdens deze happy hour kan je genieten van 2 cocktails, biertjes of margarita’s voor de prijs van 1! Terwijl je jezelf verwent met deze drankjes, kan je ook genieten van de smakelijke taco's en nacho's, allemaal in een gezellige Mexicaanse setting.

Luigi's Hot Pizza

Voor de liefhebbers van pizza en goedkope drankjes is Luigi's Hot Pizza een geweldige plek. Hun happy hour, meestal van 16:00 uur tot 19:00 uur, biedt kortingen op bier en cocktails. Het is een gezellige plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke pizza. Luigi’s Hot Pizza is niet alleen een restaurant, maar op maandagavond kan je er ook nog eens uit!

Deus cafe:

Deus Cafe is de hipster-ontmoetingsplaats en hier is altijd wel iets te beleven. De happy hour-bal begint om 17.00 uur te rollen en gaat elke avond van de week door tot 19.00 uur. Gedurende deze tijd krijgt u geweldige kortingen op wijn, bier en cocktails. Deus Ex is ook berucht vanwege 'Tacos and Tattoos Tuesdays' – koop een bord taco's en je kunt de trotse eigenaar zijn van een gratis tatoeage!

Sista Dumpling

Sista Dumpling is een chinees restaurant dat bekend staat om haar heerlijke zelfgemaakte dumplings en handgeripte noedels. Dit restaurant verwent je tussen 15:00 uur en 18:00 uur met hun happy hour. Geniet van kortingen op verfrissende cocktails en andere drankjes terwijl je smult van de heerlijke chineze gerechten.

Old Man's

Old Man's is een iconische ontmoetingsplaats in Canggu, populair bij surfers en reizigers. Hun happy hour, van 17:00 uur tot 18:00 uur, biedt korting op geselecteerde drankjes. De bar heeft een ontspannen strandbar-sfeer en biedt vaak livemuziek in de avonduren. Het is de perfecte plek om te relaxen na een dag vol avontuur in Canggu. Bij Old man’s kan je op woensdag ook deelnemen aan een beerpong toernooi! Hierna kan je hier je beste dans moves laten zien tijdens het feestje.