De 5 beste accommodaties rondom Kintamani

Het dorpje Kintamani biedt echt alles wat je maar kan zoeken in Bali! Kintamani is omringt door bergen en vulkanen en beschikt ook over een groot meer, ook is het strand niet ver weg. Er valt dus genoeg te doen hier! Wil je graag dit dorp bezoeken, maar weet je niet waar je moet verblijven? Lees dan deze blog over de 5 beste accommodaties rondom Kintamani! 

 

Cicada Luxury Resort 

Gelegen in de groene jungle tussen Ubud en Kintamani, biedt Cicada Luxury Resort de perfecte combi van rust en luxe. Met elegante villa's, omgeven door weelderige tuinen en met uitzicht op de rijstvelden, is dit resort perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Geniet van ontspannende spa-behandelingen, diners onder de sterrenhemel, de infinity pool met prachtig uitzicht en verken de lokale cultuur met de vele excursies die het resort aanbiedt. 

 

N'jung Bali Camp  

Voor de avontuurlijke reiziger biedt N'jung Bali Camp een unieke ervaring te midden van de natuurlijke pracht van Kintamani. Gelegen aan de voet van de vulkaan Mount Batur, kunnen gasten hier kamperen onder de sterren en wakker worden met adembenemende uitzichten op de omringende bergen en meren. Met activiteiten zoals trektochten naar de top van de vulkaan en kampvuuravonden onder begeleiding van lokale gidsen, belooft N'jung Bali Camp een onvergetelijk avontuur. 

 

Enjung Segara 

Gelegen aan de oevers van het  Baturmeer, biedt Enjung Segara de ideale setting voor een ontspannen verblijf. Met traditionele Balinese bungalows, omgeven door prachtige tuinen en met uitzicht op het water, kunnen gasten hier genieten van rustige momenten weg van de drukte van de stad. Maak een verfrissende duik in het meer, verken de omliggende dorpen per fiets of geniet gewoon van de rust en stilte. 

 

Heaven in Bali 

Zoals de naam het al zegt, biedt Heaven in Bali een waar paradijs voor degenen die op zoek zijn naar ultieme ontspanning. Gelegen te midden van de rijstvelden en met uitzicht op de Mount Agung, biedt dit resort talloze luxe voorzieningen, waaronder een prachtig zwembad, een uitgebreid wellnesscentrum en eetgelegenheden. Of u nu wilt ontspannen bij het zwembad, deelnemen aan yogasessies bij zonsopgang of genieten van een romantisch diner, Heaven in Bali belooft een hemelse ervaring. 

 

 

Pondok Bali Volcano

Gelegen aan de rand van het Kintamani-gebergte, ligt Pondok Bali Volcano. Met de mooie cottages, gebouwd in traditionele Balinese stijl is dit een prachtige luxe camping om in te verblijven. Voor de echte actieve mensen is dit de ideale accommodatie, want er is genoeg te doen! Zoals bijvoorbeeld kanoën, hiken, fietsen maar ook worden er filmavonden georganiseerd. Het stand zit ongeveer 8 km van de camping verwijderd.