De 10 mooiste accommodaties in Nusa Dua

Nusa Dua ligt aan de zuidoostkust van Bali en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Bali. Of je nu op zoek bent naar ultieme luxe of naar een betaalbare accommodatie, Nusa Dua biedt het allemaal. In deze blog vind je de 10 mooiste accommodaties in Nusa Dua.

1. Melia Bali

Melia Bali is een schitterende accommodatie met een combinatie van Balinese en moderne architectuur. Dit resort beschikt over 5 restaurants, een lagunezwembad en een prachtige tuin. Verder bieden ze gratis resortactiviteiten, zoals diverse sporten, een spa en speciale kinderactiviteiten. De kamers zijn luxe ingericht, van alles voorzien en hebben gratis WiFi.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

2. Amnaya Resort Nusa Dua

Amnaya Resort Nusa Dua is een stijlvolle en comfortabele accommodatie. Ze beschikken over een buitenzwembad, een wellnesscentrum, een tropische tuin, een restaurant en een bar. De kamers zijn voorzien van een terras, airconditioning, gratis WiFi, een eigen badkamer met toiletartikelen en een zithoek. Het is een perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar luxe en  ontspanning.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

3. Conrad Bali

Met uitzicht op het prachtige zandstrand en de tropische tuinen van Nusa Dua, is Conrad Bali een perfecte accommodatie. Dit resort biedt ruime kamers, verschillende restaurants, een buitenzwembad en diverse activiteiten. De kamers hebben een eigen balkon en zijn voorzien van moderne gemakken.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

4. Green D'Mel Luxury Homestay 

Voor reizigers met een budget is Green D’Mel Luxury Homestay zeker een goede optie. Het is een comfortabele accommodatie met vriendelijk personeel. De kamers zijn voorzien van een balkon, een bureau, een eigen badkamer, airconditioning en gratis WiFi. Verder biedt dit verblijf roomservice, een buitenzwembad, een tuin en een restaurant.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

5. Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort

Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort is een charmant en luxe 5-sterrenaccommodatie. De kamers zijn elegant ingericht en hebben uitzicht op de oceaan of de tropische tuinen. Verder zijn ze voorzien van een zithoek, een flatscreen-tv, een minibar, een eethoek en een eigen badkamer. Dit resort biedt 5 eigen restaurants, vele activiteiten, een kinderclub, een buitenzwembad en een spa- en wellnesscentrum.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

6. MERUSAKA Nusa Dua

MERUSAKA Nusa Dua is een modern boetiekresort gelegen aan het strand van Nusa Dua. Deze prachtige accommodatie biedt een stomerij- en wasservice, een eigen restaurant, een buitenzwembad, en gratis WiFi op de kamers. De modern ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, en zithoek, een terras, een minibar en een volledig uitgeruste badkamer.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

7. Grand Hyatt Bali

Grand Hyatt Bali is een schitterend resort die onvergetelijke herinneringen achterlaat. Het resort beschikt over 5 buitenzwembaden, 8 eetgelegenheden, een spa, een fitnesscentrum en meer. De luxe en ruime kamers hebben een moderne inrichting en zijn voorzien van alles.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

8. Taman Dharmawangsa Suites

Taman Dharmawangsa Suites is een prachtig ingericht verblijf en biedt een rustige en intieme sfeer. De villa heeft uitzicht op het buitenzwembad en is voorzien van een terras, een zithoek, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer en gratis WiFi.  Het is zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar ontspanning.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

9. The Laguna, A Luxury Collection Resort & Spa, Nusa Dua, Bali

Wanneer je een liefhebber bent van luxe ben je hier op het goede adres. The Laguna, A Luxury Colletion Resort & Spa ligt aan het strand, heeft 7 grote lagunezwembaden en biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan. Verder biedt dit resort diverse recreatieve activiteiten, een spa, een fitnesscentrum, meerdere restaurants en prachtig ingerichte kamers.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

10. The Westin Resort Nusa Dua, Bali

The Westin Resort Nusa Dua, Bali is een familievriendelijk resort dat direct aan het strand van Nusa Dua ligt en biedt luxe en ontspanning. Deze accommodatie beschikt over 7 eetgelegenheden, een spa, 5 buitenzwembaden, een fitnesscentrum en heeft in alle ruimtes gratis WiFi. De kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning, een kluisje, thee- en koffiefaciliteiten en een volledig uitgeruste badkamer.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie