De 10 leukste Bali Swings

Bali is een prachtig eiland met geweldige schommels! Terwijl je door de lucht zwaait, kun je genieten van adembenemende uitzichten op de prachtige rijstvelden en de natuurlijke schoonheid die Bali te bieden heeft. In dit blog nemen we je mee langs de 10 leukste Bali swings. 

Bali Swing Ubud

Bali Swing, gelegen in het hart van Ubud, biedt een leuke ervaring voor avontuurlijke reizigers. Naast de schommels kun je hier ook genieten van zipline-avonturen en de spanning voelen terwijl je hoog boven de jungle zwaait. Wat deze locatie echt bijzonder maakt, is de schitterende achtergrond van het groen en het feit dat je jezelf kunt vastleggen terwijl je door de lucht zweeft.

Zen Hideaway Bongkasa

Zen Hideaway is een oase van rust en romantiek. Hier kun je niet alleen op een schommel genieten van de sfeer, maar ook verblijven in privévilla's omringd door groen. Wat deze schommel uniek maakt, is dat hij is opgehangen aan een hoge kokospalm, waardoor je een adembenemend uitzicht hebt op een groene kloof.

Wanagiri Hidden Hills Bedugul

Wanagiri Hidden Hills is een favoriete plek voor fotoliefhebbers. Hier kun je naast de swing genieten van talloze fotospots, waaronder het iconische vogelnest en uitkijkplatforms met panoramische uitzichten. Het is de perfecte plek om je Instagram te vullen met prachtige beelden.

Uma Pakel Swing Tegallalang

Uma Pakel biedt niet alleen een schommelervaring, maar ook de mogelijkheid om de Balinese keuken te verkennen via kooklessen en proeverijen. Terwijl je schommelt, kun je uitkijken over de beroemde rijstterrassen van Tegallalang.

Tirta Gangga Royal Water Palace Karangasem

Tirta Gangga is een koninklijk paleis met historische waarde. Het heeft prachtige waterplekken en tuinen om te verkennen. Het doolhof van fonteinen en zwembaden is een hoogtepunt van deze locatie.

Bali Jungle Swing Ubud

Bali Jungle Swing biedt niet alleen schommels maar ook avontuurlijke activiteiten zoals ziplining en raften op de Ayung-rivier. De schommels zijn omgeven door dichte jungle, waardoor je je in het hart van de wildernis waant.

Aloha Ubud Bongkasa

Bij Aloha Ubud kun je niet alleen schommelen maar ook ziplinen met een prachtig uitzicht op de Ayung-rivier. Deze locatie biedt een combinatie van actie en natuur.

Bidadari Private Villas & Retreat Ubud

Bidadari Private Villas biedt exclusieve schommels voor gasten te midden van weelderige tropische tuinen. Het is een perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Bali Swing Karangasem

Deze Bali Swing in Karangasem biedt een uniek uitzicht op majestueuze bergen en mooie landschappen. Hier kun je boven de heuvels zwaaien en de rust van het platteland ervaren.

The Royal Pita Maha Ubud

The Royal Pita Maha biedt een luxueuze schommelervaring met uitzicht op de schilderachtige Ayung-rivier. Naast de swing kun je hier genieten van spa-behandelingen en de rustgevende omgeving van de rivier.