De 10 lekkerste restaurants in Uluwatu

Uluwatu staat natuurlijk bekend als een prachtige kustplaats in Bali met adembenemende stranden en de beste surfspots. Maar Uluwatu beschikt ook over super leuke en gezellige restaurants. Of je nu op zoek bent naar traditionele Balinese gerechten of internationale lekkernijen, Uluwatu heeft voor ieder wat wils. Dus neem zeker een kijkje naar dit blog over de 10 lekkerste restaurants in Uluwatu!

1. Mana Uluwatu

Mana Uluwatu ligt in een verfijnde maar relaxte omgeving, waarin gasten kunnen genieten van voedzame en smaakvolle gerechten. Mana Uluwatu serveert ontbijt, lunch en avondeten, ze hebben veel vegan opties en houden rekening met allergieën, dus voor ieder wat wils! Dit restaurant biedt een spectaculair uitzicht op de oceaan, dus zeker een tip om hier met zonsondergang naartoe te gaan. (@manauluwatu)

2. Lucky Fish

Lucky Fish is een absolute aanrader voor liefhebbers van vis een zeevruchten. Het restaurant is gelegen aan het strand van Bingin en serveert onder andere ontbijt, verse salades burgers en visgerechten die op smaak zijn gebracht met lokale kruiden en specerijen. Doordat dit restaurant uitkijkt op de zee is het de perfecte plek om te gaan eten met zonsondergang! (@luckyfishlounge)

3. Lola’s Cantina Mexicana

Lola’s Cantina Mexicana is een levendig en kleurrijk restaurant in Uluwatu dat de Mexicaanse sfeer naar Bali brengt. Je kunt hier genieten van authentieke Mexicaanse gerechten met een moderne twist. Het menu biedt een scala aan heerlijke opties, zoals taco’s, enhiladas, burrito’s en quesedilla’s. Het is de perfecte plek voor liefhebbers van de Mexicaanse keuken en degenen die op zoek zijn naar een levendige en feestelijke eetervaring! (@lolasbali)

4. Suka Espresso

Suka Espresso is een charmant en trendy café in Uluwatu dat bekend staat om zijn heerlijke koffie en smakelijke gerechten. Het is een gezellige en relaxte plek om te genieten van je maaltijd. Je kan hier ontbijten, lunchen én dineren met de lekkerste gerechten. Van kleurrijke smoothiebowls en verse salades tot smaakvolle avocadotoast en hartige bagels, ze hebben het allemaal. (@sukaespresso)

5. La Baracca

La Baraca is een gezellig Italiaans restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke pizza’s en pasta’s. Met verse ingrediënten en traditionele recepten, zul je hier een authentieke Italiaanse smaakervaring beleven. Of je nu een liefhebber bent van de Italiaanse keuken of gewoon op zoek bent naar een heerlijke maaltijd, La Baraca is een must-vist restaurant! (@labaraccabali)

6. Akasa

Akasa Cliffside Restaurant & Bar is een prachtig restaurant gelegen in het hart van Uluwatu, en biedt een adembenemend panorama uitzicht op de oeaan. Het menu van Akasa biedt een mix van internationale en Aziatische gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van een moment van rust terwijl je geniet van het prachtige uitzicht. (@akasa.bali)

 

7. The Cashew Tree

The Cashew Tree is een uniek en levendig restaurant in Uluwatu dat bekend staat om zijn gezellige en ontspannen sfeer. Dit restaurant serveert onder andere kleurrijke smoothiebowls, salades, burgers en heerlijke Aziatische gerechten. Naast het geweldige eten is er elke donderdagavond livemuziek.  

8. Ours

Ours is een trendy en stijlvol restaurant in Uluwatu met een ontspannen sfeer en biedt een unieke culinaire ervaring. Het is niet alleen een perfecte plek om te genieten van een ontbijtje met versgebakken broodjes, verse sapjes en een kopje koffie, maar ook een perfecte plek om te dineren met onder andere frisse salades, burgers en pasta’s. Ours biedt een combinatie van uitstekend eten, een stijlvolle omgeving en gastvrije service. (@oursbali)

9. Nourish

Nourish is een levendig en gezond restaurant in Uluwatu dat zich richt op het serveren van voedzame en smaakvolle gerechten. Het menu biedt een breed scala aan gerechten zoals heerlijke broodjes, salades, burgers en wraps en pizza’s. Het is een plek waar je kunt genieten van een gezonde maaltijd en de levendige en gastvrije sfeer. (@nourishbali)

10. Abracadabra Restaurant at Mu Bungalows

Mu Bungalows Uluwatu is niet alleen een accommodatie, maar het biedt ook een geweldig restaurant genaamd Abracadabra. Geniet hier van een schitterend uitzicht op de oceaan terwijl je tegelijkertijd geniet van heerlijke gerechten. De combinatie van geweldig eten en een adembenemende omgeving maakt dit een onvergetelijke ervaring! (@mu_bali)