De 10 beste hotels in Ubud

Tijdens je reis naar Bali kan een tripje naar Ubud niet achterblijven. In Ubud is zo veel te zien dat je het niet redt om dit allemaal binnen een dag te bezoeken. Daarom raden wij aan om hier meerdere dagen te verblijven. Maar waar? Hier zijn onze favoriete plekken om te verblijven in Ubud.

  1. Kappa Senses Ubud

Kappa Senses is meer dan alleen een verblijf, het draait allemaal om het creëren van een ervaring. Kappa Senses is een nieuw geopend luxe resort waarvan de rustige omgeving en Balinese gastvrijheid je het gevoel geven dat je in je eigen stukje paradijs bent aangekomen. Kappa Senses heeft de perfecte combinatie van ultramoderne faciliteiten en een mix van lokale cultuur. De accommodaties hebben elk hun privé zwembad en uitzicht op de tuin. Alle kamers van het resort zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv. Sommige kamers hebben een patio en sommige hebben uitzicht op het prachtige zwembad

Boek hier

  1. Capella Ubud

Capella Ubud is een oase van jungle die een luxe draai geeft aan het plezier en avontuur van kamperen. Capella Ubud heeft 22 individueel ingerichte tenten met één slaapkamer en één tentenlodge met twee slaapkamers. Alle accomodaties zijn voorzien van grote buitenterrassen met uitzicht op de rijstvelden, een vrijstaand koperen bad, dubbele wastafels en een binnen- en buitendouche. De accommodatie ligt slechts op 7 kilometer afstand van het stadscentrum! In de buurt van de accommodatie kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals fietsen.

Boek hier

  1. Kamandalu Resort

Dit is een van de populairste resorts in Ubud, het is een ware Instagram sensatie. Het pand onderging in 2011 een uitgebreide renovatie. Alle faciliteiten en villa-interieurs zijn geüpgraded om te anticiperen op de behoeften van reizigers. Het schipvormige zwembad wat uitkijkt over de palmbomen is prachtig. Je kunt hier zelfs een floating breakfast bestellen. De chalets en villa's zijn geïnspireerd door de traditionele Balinese dorpjes en kijken uit op de heuvels of rijstvelden. Ze zijn voorzien van rieten daken, een ruim interieur en 5-sterrenvoorzieningen.

Boek hier

  1. 11 on Kajeng

Gevestigd in het hard van Ubud vind je 11 on Kajeng, een verborgen juweeltje dat het verdient om gevonden te worden. 11 on Kajeng is een adults-only boutique hotel. Het hotel is gelegen op loopafstand van de prachtige Juwuk Manis rijstvelden aan de ene kant, en de levendige centrale wijk van Ubud aan de andere kant. De villa's hebben een mix van traditionele en vintage interieurs en zijn uitgerust met een flatscreen-tv, een kluisje, een bureau, een minibar en airconditioning. De Premier en Deluxe Sunset Villaʼs bieden een zithoek, een eettafel, een eigen terras en een zwembad.

Boek hier

  1. Fivelements Retreat Bali

Het bekroonde luxe eco-wellnessresort Fivelements Retreat Bali biedt gratis WiFi en ligt te midden van groen natuurschoon aan de rivier de Ayung. Fivelements is een ecologisch resort, wat heel erg is ingericht op wellness en relaxen. Er zijn vele wellnessprogramma’s beschikbaar, er is alles van moderne tot traditionele geneeswijzen. Kortom een plek om echt tot rust te komen. Fivelements is een op planten gebaseerde wellness, waar alleen plantaardig voedsel geserveerd wordt. Het Fivelements Retreat Bali bevindt zich op 20 minuten rijden van het paleis van Ubud

Boek hier

  1. The Ubud Village Resort & Spa

Deze prachtige plek ligt op slechts 10 minuten van het centrum van Ubud. Het Ubud Village Resort is een oase van rust en romantiek. Elke villa is omgeven door een Balinees tuincomplex, compleet met een eigen zwembad, een visvijver en een loungeplek met rieten dak. The Ubud Village Resort & Spa ligt op 2,6 km van het paleis van Ubud en de markt van Ubud. Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Ubud.

Boek hier

  1. Kaamala Resort Ubud

Als je hier verblijft verwacht je niet dat dit resort op slechts enkele minuten afstand van de beste cafe’s en attracties van Ubud ligt, doordat het resort prachtig uitzicht op rijstvelden en een groene jungle heeft. Het resort is strak en modern ingericht met huiselijke meubels zoals hangmatten en knusse dekens. In het bijbehorende Wild Air restaurant vinden de hele week culturele evenementen plaats. Kaamala Resort Ubud heeft een buitenzwembad, een fitnesscentrum en een tuin in Ubud. De accommodatie ligt op 3,3 km van het Neka Art Museum en op minder dan 1 km van het stadscentrum.

Boek hier

  1. Aksari Resort Ubud

Aksari Resort Ubud is perfecte accommodatie voor een ontspannen vakantie. Het is gelegen aan de rand van de jungle waar alleen de geluiden van fluitende vogels te horen zijn. Je hebt uitzicht op de prachtige natuur van Ubud en een ruisende rivier beneden. Aksari Resort Ubud ligt in Tegalalang, op 4,5 km van het rijstterras van Tegalalang, en biedt een buitenzwembad en een fitnesscentrum. Het resort heeft kamers met airconditioning, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een hot tub.

Boek hier

  1. Alamdini Resort

Alamdini biedt een spectaculair groen uitzicht, perfect gelegen in het hart van Ubud. Je zet een stap op je balkon je bevindt je in de jungle. Elke kamer heeft een grote badkamer binnen voor uw rustbehoeften. Alamdini zorgt voor een authentieke, verleidelijke sfeer. Het resort heeft een groot buitenzwembad wederom met uitzicht op tropisch groen. Je kunt genieten van een selectie lokale gerechten in het eigen restaurant. Alamdini Resort Ubud ligt op 700 meter van de markt en het paleis van Ubud, en op 1,2 km van Monkey Forest.

Boek hier

  1. Biyukukung Suite & Spa

Dit resort ligt in het exclusieve Ubud Estate, op 10 minuten lopen van Monkey Forest. Het biedt een prachtige natuurlijke omgeving, gratis WiFi, en een helderblauw buitenzwembad. De kamers hier zijn authentieke, dorpse verblijfplaatsen met rieten daken. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv met satellietzenders, en koffie- en theefaciliteiten. Biyukukung heeft 2 restaurants die een brede selectie van de Amerikaanse, continentale en Indonesische gerechten serveren voor lunch en diner. Dagelijks ontbijt en 's middags thee zijn ook beschikbaar.

Boek hier