De 10 beste accommodaties in Jimbaran

Jimbaran is een badplaats in Bali, dat niet alleen bekend staat om de prachtige stranden en schitterende zonsondergangen, maar ook om de geweldige accommodaties. Of je nou op zoek bent naar een rustige homestay, een weelderige villa met een privézwembad of een bruisend hostel waar je nieuwe vrienden kunt maken, Jimbaran biedt het allemaal. Lees verder om de perfecte plek te vinden voor je verblijf in Jimbaran!

1. Ulu Bali Homestay

Ulu Bali Homestay is een betaalbare en gezellig accommodatie in het hart van Jimbaran. Met vriendelijk personeel en comfortabele kamers voel je je hier meteen thuis. De kamers zijn voorzien van flatscreen-tv, gratis WiFi en airconditioning en ook serveert deze accommodatie ontbijt. Verder biedt Ulu Bali Homestay toegang tot een tuin, een terras en gedeelde keuken.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

2. JEstate villas & guest houses – Jimbaran

Wanneer je op zoek bent naar luxe en privacy is JEstate villas & guest houses de perfecte keuze. Met prachtig ontworpen villa’s en kamers, biedt deze accommodatie een onvergetelijke ervaring. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, gratis WiFi, thee- en koffiefaciliteiten, roomservice en verder biedt de accommodatie een gym, buitenzwembad en een tuin.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

3. Karma House Ungasan

Karama House Ungasan biedt een oasa van rust en luxe weg van de drukte van de stad. De villa’s en kamers zijn smaakvol ingerecht en bieden een perfecte combinatie van modern comfort en traditionele Balinese charme. Alle accommodaties hebben een balkon met uitzicht op de tuin, een keuken met koelkast en kookplaat, een eigen badkamer met douche, airconditioning en een zithoek.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

4. Kedonganan Beach Villas

Kedonganan Beach Villas is een luxe accommodatie met een schitterend uitzicht op de oceaan. De villas zijn voorzien van een flatscreen-tv, een badkamer met douche, een hot tub, gratis toiletartikelen, een keuken, airconditioning, gratis WiFi en sommige hebbben een balkon met uitzicht op het zwembad of de tuin. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het ultieme comfort.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

5. Chanteak Bali

Chanteak Bali is een charmante accommodatie met traditionele Balinese architectuur en een warme sfeer. De kamers zijn stijlvol ingericht en beschikken over een zithoek met flatscreen-tv, een eigen badkamer met gratis toiletartikelen, een haardroger en douche, airconditioning, gratis WiFi en uitzicht op het buitenzwembad. Verder is de accommodatie nog voorzien van een barbecue en een gemeenschappelijke lounge.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

6. Bali Bobo Hostel

Als je op zoek bent naar een betaalbare accommodatie, dan is Bali Bobo Hostel een goede keuze. Met moderne slaapzalen en privékamers biedt dit hostel een gezellige sfeer en een perfecte plek om andere reizigers te ontmoeten. Deze accommodatie biedt een buitenzwembad, een gemeenschappelijke lounge, een gedeelde keuken en een terras. Verder zijn alle units van het hostel voorzien van airconditioning en een bureau.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

7. Balquisse Heritage Hotel

Balquisse Heritage Hotel is een unieke 5-sterren accommodatie dat je een onvergetelijke ervaring bezorgd. De kamers zijn ingericht met antieke meubels, geven een charmante sfeer en zijn voorzien van een flatscreen-tv, een minibar, een badkamer met bad en douche, gratis WiFi en een privébalkon. Verder biedt Balquisse Heritage Hotel een zwembad, een spa en een eigen restaurant.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

8. Vivara Bali Private Pool Villas & Spa Retreat

Vivara Bali Private Pool Villas & Spa Retreat biedt een oase van rust en luxe. Elke villa is voorzien van een balkon, uitzicht op de tuin, een zithoek, een flatscreen-tv, een volledig uitgeruste keuken, een eigen badkamer en gratis WiFi. Verder biedt Vivara Bali Private Pool Villas & Spa Retreat een buitenzwembad, een restaurant, roomservice, een tuin en een terras.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

9. Milo’s Home

Milo’s Home biedt een gezellige en betaalbare accommodatie in het centrum van Jimbaran. Het bevindt zich op de Balangan-heuvel, wat slechts 15 minuten lopen is van de bekende surfspot bij Balangan Beach. De kamers van Milo’s Home zijn voorzien van gratis WiFi, thee- en koffiefaciliteiten, een eigen badkamer, een zithoek en roomservice.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

10. RIMBA by AYANA

RIMBA by AYANA is een luxe resort met een prachtig uitzicht op de oceaan en weelderige groene landschappen. Deze 5-sterren accommodatie beschikt over 12 buitenzwembaden, een fitnessruimte, 19 eetgelegenheden, een 24-uursreeptie en er is in alle ruimte gratis WiFi. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een eigen balkon, een minibar, een tv, een eigen badkamer en sommige kamer bieden directe toegang tot het lagunezwembad. Dit resort is een bestemming op zich, dus neem genoeg tijd om het te ontdekken en lekker te ontspannen!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie