Budgetvriendelijke Accommodaties in Canggu

Canggu is een populaire bestemming en staat bekend om de bruisende sfeer, trendy boetiekjes en luxe restaurants. Ondanks dat, is Canggu ook een paradijs voor reizigers die bewust omgaan met hun budget en opzoek zijn naar budgetvriendelijke accommodaties. In dit blog vind je daarom 7 budgetvriendelijke accommodaties.

1. Dip & Doze Boutique Hostel

Dip & Doze Boutique Hostel is een gezellige plek om te verblijven en je kan hier gemakkelijk andere reizigers ontmoeten. Dit hostel biedt betaalbare slaapzalen en privékamers met een gedeelde badkamer. Verder is er een gemeenschappelijke lounge, een terras, een buitenzwembad en gratis WiFi.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

2. Komala Homestay

Komala Homestay is een rustige accommodatie met een combinatie van een moderne en Balinese inrichting. De kamers zijn voorzien van een terras, airconditioning, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Verder biedt deze accommodatie gratis WiFi en een buitenzwembad.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

3. The Farm Hostel

The Farm Hostel biedt comfortabele slaapzalen en moderne voorzieningen, en een goede keuze wanneer je opzoek bent naar ontspanning of nieuwe mensen wilt ontmoeten. Het hostel beschikt over een buitenzwembad, een gemeenschappelijke lounge, gratis Wifi en serveert dagelijks ontbijt.
Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

4. Kos One Hostel

Kos One Hostel is een prachtige en levendige accommodatie op loopafstand van het strand. Alle kamers hebben een balkon, een gedeelde badkamer, airconditioning en een kluisje. Verder is er een gemeenschappelijke lounge, een tuin, een buitenzwembad en gratis WiFi. Dit hostel is een favoriet bij jonge reizigers.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

5. Bali Intan Canggu

Bali Intan Canggu is een perfecte keuze wanneer je opzoek bent naar rust en ontspanning. Deze accommodatie biedt eenvoudige kamers met een eigen badkamer, een bureau, airconditioning, gratis WiFi en een terras met uitzicht op het buitenzwembad.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

6. The Hostel Canggu

The Hostel Canggu is een populaire en gezellige accommodatie in Canggu. Dit hostel beschikt over een buitenzwembad, een gedeelde keuken, een gemeenschappelijke lounge, een terras en een bar. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche. Verder worden er vaak leuke activiteiten georganiseerd in deze accommodatie.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

7. Umah DiTebe Canggu

Umah DiTebe Canggu is een charmante accommodatie met een prachtige tropische tuin. De kamers zijn voorzien van een airconditioning, een zithoek, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Verder biedt deze accommodatie toegang tot een terras, gratis WiFi en verzorgt elke ochtend een ontbijt.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie