De 5 beste boutique accommodaties in Lovina

Lovina, gelegen aan de noordkust van Bali, betovert bezoekers met zijn rustige zwarte zandstranden en de mogelijkheid om dolfijnen in de ochtendgloren te spotten. Ben je van plan hier heen te gaan en houd je wel van de charme en gastvrijheid die Bali te bieden heeft? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben 5 boutique accommodaties samengesteld. Van weelderige villa's tot intieme resorts! 

Raja Singha Boutique Resort

Het Raja Singha Boutique Resort Bali ligt op 10 minuten rijden van het beroemde Lovina Beach en wordt omgeven door tropische tuinen. Het beschikt over ruime villa's met uitzicht op zee, elk met een eigen zwembad. Het resort heeft ook 2 eetgelegenheden en biedt gratis WiFi. Het Rani restaurant serveert zowel lokale als internationale favorieten, met uitzicht op de tuin. The Sundowner Bar biedt uitzicht op het omliggende platteland, rijstvelden en Lovina Bay en serveert een selectie aan drankjes. De villa's met een slaapkamer zijn voorzien van betegelde vloeren en een terras met een zithoek. De eigen badkamers hebben een gedeeltelijk open douche. Een persoonlijk kluisje en een minibar zijn inbegrepen. Gasten kunnen een ontspannende massage nemen in de gazebo van de villa of een duik nemen in het zwembad. Het personeel van de villa kan helpen met een pendeldienst van en naar de luchthaven, een wasserette of autoverhuur. Kortom, hier hebben ze alles wat je maar nodig hebt!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Le Mirage Villa Santai

Le Mirage Villa Santai ligt in Lovina en op slechts 2,6 km van het strand van Lovina. Het biedt accommodatie met uitzicht op de bergen, gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. Deze accommodatie biedt uitzicht op het zwembad en een balkon. De villa beschikt over een overloopzwembad met een bar bij het zwembad, evenals wellness-pakketten en de hele dag beveiliging. Deze villa met uitzicht op zee heeft parketvloeren, 5 slaapkamers en 6 badkamers met een inloopdouche, een bidet en een haardroger. De unit is voorzien van airconditioning en beschikt over een terras met een eethoek en een flatscreen-tv met kabelzenders. De villa biedt beddengoed, handdoeken en een huishoudservice. Een volledig Engels/Iers en Amerikaans ontbijt met warme gerechten, lokale specialiteiten en vers gebak is elke ochtend beschikbaar in de villa. Het gezinsvriendelijke restaurant van Le Mirage Villa Santai is geopend voor diner, lunch en brunch en is gespecialiseerd in Amerikaanse gerechten. Fietsverhuur en autoverhuur zijn beschikbaar bij de accommodatie en de omgeving is populair om te fietsen en te wandelen. Er is ook een binnenspeeltuin beschikbaar bij Le Mirage Villa Santai, terwijl gasten ook kunnen ontspannen in de tuin.

The Damai

Verscholen in de met jungle begroeide heuvels die uitkijken over de noordkust van Bali, vind je een toevluchtsoord dat gewijd is aan de fijnere dingen in het leven: schoonheid, rust en goed eten. Te midden van een tropisch landschap ligt The Damai in de met jungle begroeide heuvels met uitzicht op de noordkust van Bali. Met uitzicht op de vulkanen van Java biedt dit resort een bekroond restaurant en ruime villa's met privéterrassen. De villa's van Damai hebben een moderne Balinese inrichting en bieden een prachtig uitzicht op het groen. Alle rookvrije villa's hebben een flatscreentelevisie, gratis draadloos internet en een open badkamer. Gasten kunnen zwemmen in het overloopzwembad of genieten van een ontspannende lichaamsmassage in de spa. Het 4-sterrenhotel heeft een 24-uursreceptie, een conciërgeservice en een wisselkantoor. Het restaurant serveert een verscheidenheid aan internationale gerechten bereid met biologische groenten en verse zeevruchten. Vegetarische maaltijden en eetgelegenheden in de buitenlucht zijn beschikbaar.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Le Chien Rouge

Le Chien Rouge ligt in Lovina, op 400 meter van het strand van Lovina, en biedt accommodatie met een tuin, gratis privéparkeergelegenheid, een terras en een restaurant. Het 4-sterrenhotel beschikt over kamers met airconditioning, gratis WiFi en een eigen badkamer. Gasten kunnen genieten van uitzicht op het zwembad. In het hotel is elke kamer uitgerust met een bureau. Alle units in Le Chien Rouge zijn uitgerust met een flatscreen-tv en gratis toiletartikelen. Het personeel bij de receptie spreekt Engels, Frans en Indonesisch en staat altijd klaar om te helpen.

Photo de cet établissement dans la galerie

Maha Hills Resort

Maha Hills Resort beschikt over een buitenzwembad, een tuin, een terras en een restaurant in Lovina. Het 4-sterrenresort heeft een bar en kamers met airconditioning en gratis WiFi, elk met een eigen badkamer. Er is gratis privéparkeergelegenheid en de accommodatie biedt een betaalde pendeldienst van en naar de luchthaven. In het resort is elke kamer voorzien van een bureau. Maha Hills Resort beschikt over bepaalde kamers met uitzicht op het zwembad, en alle kamers hebben een balkon. Bij de accommodatie heeft elke kamer beddengoed en handdoeken. Een Amerikaans, Aziatisch of vegetarisch ontbijt is dagelijks beschikbaar bij de accommodatie.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie