Alles wat je moet weten over het Visum On Arrival op Bali

Bali, het betoverende eiland van de zon, stranden en culturele pracht, staat hoog op de lijst van reizigers over de hele wereld. Voordat je je koffers inpakt voor deze exotische bestemming, is het echter cruciaal om op de hoogte te zijn van de visumvereisten. Een van de meest gangbare opties voor kort verblijf is het B213-bezoekersvisum, beter bekend als het Visa On Arrival (VOA). Hier is alles wat je moet weten om je reis soepel te laten verlopen.

Wat is het Visum On Arrival?

Het Visa On Arrival is een visum waarmee reizigers tot 4 weken op Bali mogen blijven. Dit visum is ideaal voor diegenen die op vakantie gaan en biedt de nodige flexibiliteit. Je kan deze namelijk eventueel verlengen. 

Geldigheid en Boeking

Zorg ervoor dat je paspoort minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst op Bali. Voor een moeiteloze aankomst kun je gebruikmaken van onze de handige VIP-service. Dit wordt zeker aangeraden! Vermijd op deze manier de urenlange rijen.  Deze dienst is ontworpen om je aankomst aanzienlijk te vergemakkelijken.

Schoon Paspoort

Een vaak over het hoofd gezien aspect is de staat van je paspoort. Zorg ervoor dat het in goede staat verkeert en niet vuil is. Een schoon en intact paspoort is een vereiste voor een probleemloze verwerking bij aankomst.

Visumverlenging met Bali Budha Visum

Voor degenen die hun verblijf willen verlengen, raden wij om gebruik te maken van Bali Budha Visum. Vermeld bij contact dat je door IkganaarBali bent doorverwezen om te profiteren van een korting. Je kunt contact met ze opnemen via +62 878-6684-9197.

Aanvullende Tips

Om je verblijf op Bali nog aangenamer te maken, zijn hier enkele aanvullende tips:

  • Lokale Valuta: Zorg ervoor dat je wat lokale valuta (Indonesische Rupiah) bij je hebt voor kleine uitgaven bij aankomst.
  • Simkaart: Overweeg het kopen van een lokale simkaart voor gemakkelijke communicatie en toegang tot internet tijdens je verblijf.

Bali wacht op je met zijn schoonheid en warme gastvrijheid. Met deze informatie ben je goed voorbereid om te genieten van alles wat dit paradijselijke eiland te bieden heeft. Een fijne reis gewenst!