6 Leuke brunch plekjes in de buurt van Canggu

Er zijn zo veel verschillende ontbijt en lunch plekjes om heen te gaan als je in Canggu verblijft. Je zult haast niet weten waar je heen moet. Daarom hebben wij voor jou 6 leuke brunch plekjes op een rijtje gezet! 

 

Copenhagen 

Heb je altijd keuzestress als het gaat om eten? Dit is bij Copenhagen niet nodig, want hier kun je gewoon meerdere dingen kiezen! Het leuke van dit Scandinavisch geïnspireerde tentje is namelijk dat je een menu kaart krijgt waarop je verschillende gerechtjes kan aankruisen. Ga bijvoorbeeld voor een typisch Deense cinnamonbun, een frisse smoothie bowl, verse wafels met slagroom, of kies het gewoon allemaal!  

 

Touché 

Bij dit aesthetic tentje die ook nog eens vlak bij het strand zit, kun je heerlijk brunchen. Je kunt hier namelijk de lekkerste koffies scoren! Ook vind je hier de beste fluffy souflé pannenkoeken met vers fruit. Voor de echte truffel liefhebbers staan er ook verschillende truffel gerechten op het menu, zoals de verrukkelijke truffel omelet en gnocchi.  

 

 

Penny Lane 

Penny Lane is zeker een van de meest stijlvolle restaurants van Bali! De architectuur is zo indrukwekkend. Penny Lane heeft superhoge stenen muren, glazen plafonds en een prachtige achtertuin waarin je kunt loungen. Laten we zeggen dat er hier genoeg mogelijkheden zijn voor mooie fotoplekjes. Ben je al omgekocht door de locatie? Wacht maar tot je over het eten hoort! Want de menukaart biedt zo veel keuzes, dat je haast niet kiezen kan! Het restaurant biedt gerechten uit de Amerikaanse, Indonesische en uit de Mexicaanse keuken en er zijn genoeg Vegan opties. Ook kun je hier de lekkerste cocktails scoren! 

 

 

Kynd 

Personaliseer je eigen smoothie bowl of geniet van de andere brunch lekkernijen bij Kynd cafe! Het restaurant is 100% plantaardig en wil graag met hun verrukkelijke gerechten, de klanten laten weten hoe lekker dit kan zijn. Kynd heeft 2 verschillende locaties, in Canngu en in Seminyak. Beide restaurants zijn helemaal in een roze thema ingericht! 

 

Little Frenchie  

Zin in een typische Franse brunch? Dan ben je bij Little Frenchie aan het goede adres! Bijna alle typische Franse gerechten kun je hier op je bord krijgen. Denk bijvoorbeeld aan Croque Madame, verse baguettes, quiche, escargots en nog veel meer! Ook kun je genieten van verschillende wijnen en cocktails. Bon appétit! 

Deli 

Voor de beste broodjes, moet je naar Deli gaan! Je kunt hier allerlei verse broodjes eten, zoals tosti’s, sandwiches, bagels, maar ook koekjes. Ook kun je hier heerlijk verschillende koffies verkrijgen. Eet je Vegan? Dit is hier geen probleem want het restaurant biedt ook een lekkere Vegan ciabatta!