5 hotels op Bali met een adembenemend uitzicht

Hanging Gardens of Bali

Hanging Gardens of Bali is een heel bijzonder hotel in Ubud, midden in de jungle. Het heeft een zwembad dat lijkt te zweven boven een mooie vallei. Hier kun je genieten van het uitzicht op de Ayung-rivier. Het is een romantische plek en perfect voor stellen. Dit hotel heeft ook geweldige villa's met privézwembaden en uitzicht op de jungle. Je kunt hier ontspannen en genieten van de rustige omgeving. Het eten in de restaurants is zeker aan te raden. Ze gebruiken hier voornamelijk verse lokale ingrediënten. Als je houdt van natuur en romantiek, dan is Hanging Gardens of Bali de perfecte plek voor jou.

Gallery image of this property

AYANA Resort and Spa

Het AYANA Resort and Spa in Jimbaran heeft een geweldig uitzicht op de oceaan. Er zijn verschillende zwembaden, waar je lekker kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op de oceaan. Maar het echte hoogtepunt is de beroemde Rock Bar. Deze bar, die zich op een klif boven de zee bevindt, biedt een adembenemend panorama, vooral bij zonsondergang. Je kunt hier een cocktail drinken terwijl je de zon langzaam in de zee ziet zakken. Het AYANA Resort heeft ook een privéstrand waar je kunt zonnen en zwemmen in de azuurblauwe wateren van de Indische Oceaan. Als je zin hebt in wat meer avontuur, kun je de rotsen verkennen of snorkelen in de kristalheldere baai. Het resort biedt ook een verscheidenheid aan eetgelegenheden, van chique restaurants tot ontspannen cafés, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten uit de Balinese en internationale keuken.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Alila Villas Uluwatu

Alila Villas Uluwatu heeft moderne en stijlvolle villa's met een geweldig uitzicht op de Indische Oceaan. Elke villa heeft een privézwembad en een panoramisch uitzicht op de oceaan. Dit hotel is heel rustig en perfect om te ontspannen. Het eten in het CIRE-restaurant is erg lekker en heeft een Balinese twist. Je kunt buiten dineren met uitzicht op de oceaan,. Alila Villas Uluwatu is meer dan alleen een hotel; het is een bijzondere plek om te ontspannen. Of je nu bij je privézwembad wilt relaxen, yoga wilt doen met uitzicht op de oceaan, of langs de kliffen wilt wandelen, het kan allemaal.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

The Edge Bali

The Edge Bali is een exclusief hotel boven op een klif in Uluwatu. Hier kun je in luxe villa's verblijven met een privézwembad en een geweldig uitzicht op de oceaan. De oneeighty°-bar in het resort is heel bijzonder. De vloer is van glas, dus je kunt naar beneden kijken en de golven onder je zien terwijl je van een cocktail geniet. De tuinen en voorzieningen zijn hier fantastisch en perfect voor wie zichzelf wil verwennen. Je kunt ook ontspannen op het privéstrand van het resort, zonnen en zwemmen in de Indische Oceaan.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

COMO Uma Ubud

COMO Uma Ubud is een rustig hotel in het midden van Ubud. Het hotel ligt tussen groene rijstvelden en heeft een prachtig uitzicht op het landschap. Hier kun je lekker bij het zwembad zitten en genieten van het uitzicht op de vallei. De kamers zijn modern en rustgevend. Als je van yoga houdt, kun je hier lessen volgen met een geweldig uitzicht. Het restaurant van het hotel, Kemiri, heeft lekker eten met lokale en biologische ingrediënten.

 Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie