10 kindvriendelijke accommodaties op Bali

Plan je een familievakantie naar Bali en ben je op zoek naar kindvriendelijke accommodaties? Bali is een populaire bestemming voor gezinnen, en er zijn genoeg accommodaties die aan veel wensen voldoen. Van kinderclubs tot zwembaden, deze resorts zorgen ervoor dat uw gezin een onvergetelijke, ontspannen en plezierig verblijf heeft!

1. Bali Dynasty Resort

Het Bali Dynasty Resort is een familieresort gelegen in Kuta. Het hotel biedt zijn gasten veel faciliteiten zoals meerdere zwembaden, restaurants, een fitnessruimte en een eigen spa. Deze accommodatie richt zich vooral op gezinnen die op zoek zijn naar ontspanning en plezier, daarom worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud, denk aan een kinderclub, yogalessen en kooklessen.

Gallery image of this property

2. Padma Resort Ubud

Het Padma Resort Ubud is een schitterend resort dat midden in de natuur van Bali ligt. Het biedt ruime kamers die voorzien zijn van gratis WiFi, airconditioning, een zithoek, een balkon en een eigen badkamer. Faciliteiten waar het hotel over beschikt zijn onder andere een kidsclub, een buitenzwembad, een restaurant en het is ook mogelijk om een massage te nemen. Het is een goede combinatie van ontspannen in de natuur en plezier!

Gallery image of this property

3. InterContinental Bali Resort

Het InterContinental Bali Resort is een 5-sterren resort gelegen in Jimbaran. Het is een erg luxe accommodatie voor gezinnen. Het resort beschikt over een kinderclub, een kinderzwembad en een groter zwembad voor volwassenen, een fitnesscentrum, een spa, een restaurant en meerdere sportfaciliteiten. De kamers zijn prachtig ingericht met Balinese kunstwerken en marmeren details en zijn voorzien van een eigen terras, een uitgebreide badkamer, gratis WiFi, een televisie en een thee- en koffiezetapparaat. Dit resort biedt alles wat je nodig hebt!

Gallery image of this property

4. Hard Rock Hotel Bali

Het Hard Rock Hotel Bali is een uniek hotel gelegen in Kuta super dicht bij het strand. In dit hotel staat muziek centraal en word je compleet ondergedompeld in de rock ’n roll-cultuur. Naast de diverse accommodaties die dit hotel aanbiedt, beschikken ze ook nog over vele activiteiten. Zo hebben ze bijvoorbeeld een kinderclub, verschillende restaurants, een spa en een fitnesscentrum. Wist je dat het Hard Rock Hotel het grootste openluchtzwembad op Bali heeft? En als kers op de taart organiseert dit hotel ook nog eens liveconcerten. Voor ieder wat wils!

 Gallery image of this property

5. Melia Bali

Melia Bali is een hotel gelegen aan de kust van Nusa Dua. Dit hotel biedt veel kindvriendelijke voorzieningen zoals een kinderclub met activiteiten als knutselen, danslessen en kooklessen en ook is er een kinderzwembad aanwezig. De kamers zijn voorzien van een eigen balkon of terras, een minibar, airconditioning, gratis toiletartikelen en eventueel een wiegje en babybadje voor de kleintjes. Perfecte plek om lekker uit te waaien en te genieten!

Gallery image of this property

6. FuramaXclusive Bali

FuramaXclusive Bali ligt iets buiten Ubud en is een geweldige optie voor gezinnen om te genieten van de prachtige natur. Dit resort is voorzien van een kinderclub, een kinderzwembad en een buitenzwembad, een spa en een restaurant. De kamers zijn een mix van moderne en Aziatische stijlen en beschikken over gratis WiFi, airconditioning, een butlerservice en sommige villa’s hebben een eigen privézwembad.

Gallery image of this property

7. Umadhatu Resort

Het Umadhatu Resort is een duurzame en budgetvriendelijke optie voor gezinnen en het ligt midden tussen de prachtige rijstvelden in Tabanan. Het vakantiepark heeft een kinderzwembadje en een groter zwembad inclusief glijbanen. Ook beschikt dit resort over een gezinsvriendelijk restaurant geschikt voor alle maaltijden. Alle kamers zijn ruim en modern en voorzien van een flatscreen-tv, airconditioning, een waterkoker, een eigen badkamer en gratis WiFi.

Gallery image of this property

8. Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

Het Grand Mirage Resort & Thalasso Bali is een chique en luxe optie gelegen aan de kust van Nusa Dua. Het resort heeft een restaurant, meerdere zwembaden en een kinderclub, bieden diverse activiteiten en gasten en hebben zelfs een oppasservice. De kamers hebben een schitterend uitzicht op de oceaan en zijn voorzien van een tv, gratis WiFi, een thee- en koffiezetapparaat en een eigen badkamer. Dit is een perfecte plek om te genieten van een heerlijke all-inclusive vakantie!

Gallery image of this property

9. Holiday Inn Bali Sanur

Holiday Inn Bali Sanur is een populair en gezinsvriendelijk resort in Sanur dat ligt aan de oostkust van Bali. Dit 4 sterrenhotel beschikt over een buitenzwembad, een fitnesscentrum en een eigen restaurant. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een kledingkast, een minibar, een eigen badkamer en hebben een mogelijkheid voor roomservice. Het is een goede optie voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen en plezierige vakantie door de vele mogelijkheden en de ligging aan het strand!

Gallery image of this property

10. Courtyard by Marriot Bali Seminyak Resort

Het Courtyard by Marriott Bali Seminyak Resort is een geweldige optie voor gezinnen die graag wat meer de drukte opzoeken. De kamers zijn modern en elegant ingericht en zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar en gratis WiFi. Verder beschikt dit resort over een kinderclub, een buitenzwembad, een fitnesscentrum, een spa en een eigen restaurant. Het is een heerlijke combinatie van ontspanning en het bruisende leven in het drukke Seminyak!

Gallery image of this property

Kortom, er zijn veel geweldige opties voor gezinnen die op zoek zijn naar kindvriendelijke accommodaties op Bali. Met een diversiteit aan resorts die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van kinderen te voldoen, kunnen gezinnen genieten van een fantastische vakantie-ervaring op het prachtige eiland Bali. Ben je nog op zoek naar wat voor activiteiten je allemaal kan doen op Bali met kinderen? Lees dan vooral ons blog met de leukste activiteiten in Bali met kinderen!