10 beste hotels in Seminyak

Boven Kuta kun je het plaatsje Seminyak vinden. Seminyak is een stijlvolle bestemming in Bali, je hebt hier veel goede restaurants, mooie winkels, uitstekende wellnesscentra en een relatief rustig strand. Ook staat Seminyak bekend om haar luxe accommodaties, wij hebben de 10 beste hotels voor je op een rijtje gezet.

1. W Bali

Gelegen in het centrum van Seminyak vind je W Bali. Dit is de beste plek voor het dragen van een chique pak, een lekker etentje en een prachtig uitzicht op het strand. Je kunt kiezen voor een kamer met uitzicht op de tuin, een suite met uitzicht op zee of een privézwembadvilla. Alle kamers zijn ingericht met high-tech voorzieningen en kunstwerken van lokale kunstenaars. Het hotel beschikt over een spa, een fitnessruimte, een zwembad, een bar en 2 restaurants.

Boek hier!

2. Alila Seminyak

Alila Seminyak is een glamoureus en chique hotel gelegen aan het strand van Seminyak. Het eten in dit hotel is fantastisch en de spa is van wereldklasse. De luxe suites zijn modern ontworpen, maar ze hebben ook Balinese invloeden. Elke kamer beschikt over een bank, een tv en een bureau voor de harde werker. Er is ook een heel mooi penthouse beschikbaar van maar liefst 811 vierkante meter. Het penthouse beschikt over 3 slaapkamers, een mega bad en een privézwembad met een groot zonnedek.

 

Boek hier!

3. Potato Head Suites

De Potato Head Suites zijn perfect gelegen achter de Potato Head Beach Club. De kamers zijn uitgerust met eco-vriendelijke voorzieningen en beschikken over alle gemakken voor een verblijf waar je van droomt. Als je in dit hotel verblijft heb je ook nog eens toegang tot de dagbedden van Beach Club Potato Head. Verder heb je ook toegang tot de fitnessruimte, de Sunset Park rooftop bar en de wellness.

Boek hier!

4. Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Dit hotel is zo veel meer dan een gewoon 5 sterren resort. Het is een design ingerichte bestemming die de cultuur en het karakter van de lokale wijk in ere houdt. Als je binnenkomt zul je versteld staan van de opvallende ontwerpen en de Balinese stoffen. Het hotel beschikt over 5 buitenzwembaden, 8 eetgelegenheden en een spa. Deze spa beschikt over 6 behandelkamers voor 2 personen, 4 eenpersoonsbehandelkamers, een reflexologie kamer en een manicure- en pedicuresalon.

 

Boek hier!

5. The Legian Seminyak

Dit is een iconisch hotel dat bovenaan staat bij elke must-stay lijsten. The Legian Seminyak heeft een geweldige locatie aan het strand van Seminyak. Het hotel is traditioneel ontworpen met lokale kunst en natuurlijke materialen. Alle kamers van The Legian zijn voorzien van een tv, 2 iPods met aansluiting op het geluidssysteem van Bose en een entertainmentsysteem. De kamers hebben ook een grote woonruimte en een eigen balkon. De badkamer is uitgerust met een bad en een dubbele wastafel.

Boek hier! 

6. The Seminyak Beach Resort

Dit hotel, direct aan Seminyak Beach, staat bekend om zijn mooie, oneindige overloopzwembad dat zich uitstrekt langs het helderwitte zandstrand van Seminyak. De kamers zijn ingericht met de beste esthetiek van Bali. Elke kamer heeft prachtig uitzicht op of de zee of de tuinen van het resort. The Seminyak Beach Resort & Spa ligt naast het beroemde Ku De Ta Restaurant & Bar en binnen wandelafstand van het strand Petitenget.  

Boek hier!

7. The Colony Hotel Seminyak

Dit is een boutiquehotel is gelegen op een korte wandeling van alle eet- en drinkgelegenheden van Seminyak. Dit hotel is een echte Instagram-sensatie, met zijn witgeschilderde muren, houten meubilair en een zwembad van 14 meter is dit de perfecte plek voor een foto. De kamers zijn voorzien van een airco, een minibar en een tv. Het hotel biedt een massageservice op het terrein en ook kan het personeel je helpen met het regelen van de wasservice en een huurauto.

 

Boek hier!

8. Kanvaz Village Resort Seminyak

Kanvaz Village Resort Seminyak is een boutiqueresort met klassieke Europese ontwerpen en een vintage sfeer, waar je terecht kunt voor een betaalbaar maar elegant verblijf in het midden van de beroemde boetiekjes en restaurants van Seminyak. Voor je verblijf kun je kiezen voor een schattige comfortabele kamer met of zonder balkon, of voor een suite. De suite is perfect voor stellen en gezinnen. Het hotel biedt een restaurant, een Franse patisserie, een fitnesscentrum en een bar.

 

Boek hier!

9. The Island Houses

Deze huisjes liggen in het rustigere deel van Seminyak, op 5 minuten lopen van het strand. Elk huisje heeft een ander design, de ene is in indiaanse stijl ingericht en een andere in Balinese stijl en weer een andere in Afrikaanse stijl. Elk huisje is uitgerust met een eigen zwembad en een wasmachine. Er is hier een strikt geen feestjes beleid, dus je bent verzekerd van stilte en rust.

 

Boek hier!

10. Lloyd’s Inn Bali

Lloyd’s Inn is een verborgen oase op slechts enkele minuten van het strand van Seminyak. De kamers zijn minimalistisch, tijdloos en bieden comfort, met alle essentiële voorzieningen zoals een TV, een airco en een bureau. Er wordt dagelijks een heerlijk ontbijt klaargezet voor alle gasten. Het hotel heeft verschillende hoekjes waar je helemaal tot rust kunt komen. Het heeft zelfs relaxte hangmatten bij het zwembad en knusse schommels in de tuin.

Boek hier!