10 Accommodaties met Yoga en Meditatie Retraites op Bali

Bali staat wereldwijd bekend om zijn spirituele sfeer en prachtige natuurlijke omgeving. Voor reizigers die op zoek zijn naar een rustige en verfrissende reiservaring, biedt Bali een breed scala aan accommodaties met yoga- en meditatie retraites. In dit blog staan 8 prachtige accommodaties waar je kunt genieten en ontspannen van yogalessen en meditatieoefeningen.

1. Nirarta Center for Living Awareness

Gelegen in Sidemen tussen de rijstvelden en serene tuinen, biedt Nirarta Center for Living Awareness een rustige omgeving voor yoga en meditatie. De dagelijkse sessies worden begeleid door ervaren leraren die je helpen om diepere niveaus van bewustzijn te bereiken. De accommodatie biedt een massage service, een restaurant, gratis WiFi en de kamers zijn voorzien van een privé badkamer, houten meubilair en een ventilator.

Gallery image of this property

2. Fivelements Retreat Bali

Fivelements Retreat Bali is gelegen in de rustige omgeving van Ubud en biedt een ontspannen ervaring met yoga, meditatie en diepgaande wellnessbehandelingen. Het resort biedt gratis WiFi, een restaurant, een buitenzwembad en een spa. De ruime villa’s zijn voorzien van een prachtig uitzicht, een eigen balkon met zithoek, houten meubels en een eigen badkamer.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

3. Udara Bali Yoga Detox & Spa

Udara Bali Yoga Detox & Spa ligt in het bruisende Canggu, maar combineert yoga en detox om volledig te ontspannen en je lichaam en geest te zuiveren. Je kan hier mee doen aan de dagelijkse yogasessies en meditaties om je innerlijke balans te herstellen. Het 4-sterrenhotel beschikt over een restaurant en alle kamers hebben gratis WiFi, een eigen badkamer, airconditioning en een balkon met uitzicht op de tuin.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

4. Adiwana Svarga Loka – A Retreat Resort

Adwina Svarga Loka biedt een oase van rust en ontspanning in het hart van Ubud. Terwijl je wordt omringd door groene tuinen en de rivier de Campuhann, kun je genieten van yoga- en meditatielessen en gezondheids- en wellnessbehandelingen. Alle kamers van dit resort zijn voorzien van airconditioning, een terras, een zithoek en een eigen badkamer die is uitgerust met diverse toiletartikelen. Verder biedt dit verblijf een buitenzwembad, gratis WiFi en een eigen restaurant.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

5. Bloo Lagoon Village

Bloo Lagoon Village bevindt zich in Padangbai in een rustige omgeving met uitzicht op de prachtige oceaan. Deze accommodatie beschikt over milieuvriendelijke villa’s die zijn voorzien van een buitendouche, een keuken, gratis WiFi, en een schitterend uitzicht op de zee, het eiland of de bergen. Verder biedt Bloo Lagoon Village een zwembad, een restaurant, een spa en dagelijkse yogalessen.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

6. Bagus Jati Health & Wellbeing Retreat

Bagus Jati Health & Wellbeing Retreat is gelegen in Tegallang en je kan hier genieten van de serene omgeving en ontspannen tijdens yoga- en meditatielessen. Dit verblijf heeft een eigen waterval, een zwembad, een restaurant en 2 yogapaviljoenen die uitkijken op een tropisch woud. Alle villa’s hebben uitzicht op de tuinen en bossen.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

7. Soulshine Bali

Midden in Ubud ligt Soulshine Bali, een idyllische accommodatie met dagelijkse yoga- en meditatielessen en een prachtig uitzicht op de omliggende rijstvelden. De kamers beschikken over airconditioning, een bureau, een kast en een eigen badkamer. Ook kun je hier genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant of een massage in het wellnesscentrum.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

8. Zen Resort Bali

Zen Resort Bali is een prachtige accommodatie gelegen aan de noordkust van Bali en wordt omgeven door rijstvelden. Je kunt hier genieten van yogalessen bij zonsondergang en spa-behandelingen in een rustige omgeving. De villa’s zijn ingericht in Balinese stijl en zijn voorzien van airconditioning, een terras, een inloopkast en een open badkamer in de tuin. Verder heeft dit resort een buitenzwembad, een restaurant en een bar.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie